Hyundai KONA Electric oplades hjemme i indkørsel

Hyundai KONA Electric

OPLEV DEN NYE KONA ELECTRIC

Kom ud til Terminalen og oplev den nye Hyundai KONA Electric, der er blevet endnu mere rummelig, end KONA hidtil har været, og som prismæssigt starter ved 279.995,-.
Vind et ophold i LEGOLAND®

Vind et ophold i LEGOLAND®

Book en prøvetur i Hyundai KONA Electric og deltag i konkurrencen om en overnatning på Hotel LEGOLAND® for to voksne og to børn inkl. morgenmad og to dages entré til parken.

Book prøvetur

Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark. Medarbejdere hos Hyundai Danmark, autoriserede Hyundai-forhandlere og -serviceværksteder samt Nic. Christiansen Gruppen kan ikke deltage. Vi udlodder et gavekort, som er gyldigt for 1 overnatning i et temaværelse inkl. morgenmad for 2 voksne og 2 børn inkl. indgang til LEGOLAND® i to dage. Præmien har en værdi op til 4.995 kr. og kan benyttes i hele 2024 ekskl. d. 31. december. Hyundai Danmark trækker en tilfældig vinder d. 4. juni 2024 blandt alle, der har prøvekørt KONA Electric eller KONA i april og maj. Vinderen får direkte besked. Hører Hyundai Danmark ikke tilbage fra en vinder indenfor 48 timer, forbeholder Hyundai Danmark sig retten til at trække en ny. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre billettyper.

AERODYNAMISK, ELEKTRISK SUV

Den elektriske SUV er stadig lige så sjov, praktisk og charmerende, som den altid har været, men nu med en endnu mere elegant front, mere plads og en aerodynamik, der passer perfekt til dens effektive og elektriske køreevner.

Større og mere modig

Større og mere modig

Hyundai har gjort KONA bredere og længere i den elektriske udgave. Man fristes til at sige, at den er blevet voksen, selvom den stadig er ungdommelig, sjov og ikonisk at køre i.

Iøjnefaldende design

Iøjnefaldende design

Blandt de iøjnefaldende designelementer på KONA Electric er LED-båndet mellem forlygterne, som fremhæver SUV’ens bredde, og som er standardudstyr fra Advanced-modellen.

Stilfuld rummelighed

Stilfuld rummelighed

Hvis du føler, at KONA Electric er vokset, er det ikke bare noget, du bilder dig ind. Den er nemlig blevet 15 cm længere og 2,5 cm bredere. Det giver en større kabine og ekstra god plads.

FORESPØRG PÅ PRØVETUR I HYUNDAI KONA ELECTRIC