BYD SEAL U

BYD SEAL U Comfort. Forbrug*: 19,9 kWh/100km. Rækkevidde*: 420 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 10-100%: 6 t og 30 min. v. max ladeeffekt 11 kW. Hurtig-/lynopladning, 30-80%: ca. 27 min v. max ladeeffekt på 115 kW.

BYD SEAL U Design. Forbrug*: 20,5 kWh/100km. Rækkevidde*: 500 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 10-100%: 7 t og 55 min. v. max ladeeffekt 11 kW. Hurtig-/lynopladning, 30-80%: ca. 28 min v. max ladeeffekt på 140 kW.

*Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Vær blandt de første til at opleve BYD SEAL U.

Den lækre familie-SUV kan opleves hos Terminalen.

BYD SEAL U koster fra kun 319.995,- i Comfort-modellen og 339.995,- i Design-varianten.

HIGHLIGHTS

Udfordrende og nysgerrig

Udfordrende og nysgerrig

BYD SEAL U byder på al den højteknologiske intelligens, som BYD's biler er kendt og elsket for. Bilens intelligente sensorer er pakket nydeligt ind i forenden af bilen og sørger for en sikker og behagelig køreopelvelse.

Udholdende og robust

Udholdende og robust

Set fra siden er BYD SEAL U en klassisk SUV, og den prøver ikke at holde sig tilbage i forhold til andre biler af samme størrelse. Højden giver et godt udsyn for føreren, en behagelig indstigning - og så er den med til at give BYD SEAL U en markant og fremtrædende attitude på vejen.

 

Urimeligt rummelig

Urimeligt rummelig

Med sin høje bagende har BYD SEAL U rigelig bagagekapacitet, ligesom den sikrer en solid og flot afrunding på det lækre design, der kendetegner bilen hele vejen fra forlygterne til den bageste kofanger.

UDTRYKSFULD

BYD SEAL U har arvet den elegante og eksklusive designfornemmelse fra de øvrige BYD-biler. Men den har også noget ekstra. Nemlig en lidt mere muskuløs og robust udstråling, der er gennemført til det yderste, uden at det betyder, at der bliver gået kompromis med elegancen. Køreoplevelsen er blød og behagelig, så hele familien kan føle sig tilpas i den rummelige kabine.

Ufatteligt meget plads

Ufatteligt meget plads

BYD SEAL U er en stor, elektrisk SUV med plads til hele familien. Både i førersædet og på bilens øvrige pladser er der masser af luft, så køreturen bliver behagelig for både ben, skuldre og arme. Desuden får du plads til masser af bagage, for med en kapacitet på 552 liter - og 1.440 liter med bagsæderne slået ned - løber du næppe tør for plads. Desuden er BYD SEAL U forberedt til trækkrog, der vil kunne trække 1.300 kg.

Ukompliceret innovation

Ukompliceret innovation

Uanset om du er skarp til teknologi, eller om du er lidt teknik-forskrækket, kan du få det optimale ud af BYD SEAL U. De mange smarte funktioner er nemlig samlet, så du har nem adgang til dem fra den store touchskærm og fra knapperne omkring gearskifteren. BYD SEAL U er designet til almindelige menneskers brug, men hvis du er ekstra nysgerrig, er der masser af muligheder at gå i dybden med.

Umanérligt tiltrækkende

Umanérligt tiltrækkende

BYD SEAL U har med sin SUV-opbygning en høj placering til både fører og passagerer. Du fornemmer tydeligt, at du kører i en stor bil, der med sin bløde og behagelige kørestil passer til hele familien. Du har et optimalt udsyn, der i mørke understøttes af de intelligente LED-lygter, der er med til at give bilen sin karakteristiske udstråling. I kabinen er der sikret et lækkert lysindfald - ikke mindst på grund af det imponerende panorama-glastag, der samtidig giver en ekstra behagelig stemning og rummelig pladsfornemmelse.

UDSØGTE FARVEVALG

Du finder BYD SEAL U i flere forskellige farvemuligheder. Skal den være klassisk eller mere raffineret? Det er dit valg. Du kan vælge mellem 6 forskellige farver. Uanset hvad du beslutter, vil du kunne matche farven med enten lyst eller mørkt indtræk - og med de mange valgmuligheder du har med det smarte ambiente-lys i kabinen.

Delan Black

Delan Black

Sky Blue

Sky Blue

Time Grey

Time Grey

Snow White

Snow White

Cloud Grey

Cloud Grey

USTYRLIGT MEGET UDSTYR

Ubesværet

Ubesværet

Der er ikke sparet på det intelligente og smarte udstyr i BYD SEAL U. Den karakteristiske touchskærm, der kan vendes fra lodret til vandret, er naturligvis også en del af BYD SEAL U, og den giver dig adgang til at styre alle de funktioner, som bilens teknologi understøtter. Det gælder både musik, køreassistenter, det store sikkerheds- og infotainmentsystem og meget andet.

Ultimativt udsyn

Ultimativt udsyn

Du får ikke meget bedre overblik over vejen og over din kørsel, end i BYD SEAL U. Udsynet er unikt, panoramaglastaget understøtter fornemmelsen af uforligneligt overblik, og med parkeringssensorer og 360 grader kamera, kan du også holde overblik over alt det, du ikke normalt kan se fra førersædet.

Usædvanligt komfortabel

Usædvanligt komfortabel

BYD SEAL U er ikke bare lækker at kigge på og lækker at køre i. Den er også fantastisk at sidde i. BYD SEAL U er designet til familien, så det er både komfortabelt at sidde bag rattet og på såvel passagersæde som bagsæder. Tag plads i et af bilens lækre sæder, hvor du kan indstille forsæderne, så de passer perfekt til dig - og sætte varme eller afkøling på, som det passer dig bedst.

DETALJER, DER ER VÆRD AT DYKKE NED I

 

BYD SEAL U har power og kapacitet til at give dig og din familie den perfekte, elektriske SUV-oplevelse, uanset om det er i hverdagen eller på den længere udflugt. Med en rækkevidde på op til 500 km. vil de fleste kunne nøjes med at lade op derhjemme, når bilen ikke er i brug.

 

Skulle du få brug for ekstra strøm undervejs, tager det blot 27 minutter at komme fra 30-80%. Så du skal ikke tage dig al for god tid, hvis du både skal nå et toiletbesøg med børnene, en lille snack og en kop kaffe imens. Acceleration på 9,3 sekunder fra 0-100 km/t er desuden hurtigere, end hvad de fleste behøver i en familiebil.

Op til 500 km

Rækkevidde (WLTP)

27 min.

Ladetid 30-80% med hurtiglader (150 kW)

Fra 9,3 sek.

Acceleration 0-100 km/t

Op til 218 hk

Hestekræfter

Op til 87,0 kWh

Batterikapacitet

522 l

Bagagerum

Kunne du tænke dig at prøvekøre en BYD SEAL U?

Så udfyld formularen herunder og oplev en familie-suv. Den indsendte formular er kun en forespørgsel og vores forhandlere vender retur med en bekræftelse på bookingen.
Garanti

Garanti

Med en BYD får du en af markedets bedste og mest omfattende garantier – både på selve bilen, men også på bilens batterier. Det giver tryghed og sikkerhed for, at du er godt kørende mange år ud i fremtiden.

BYD SEAL U leveres med en fabriksgaranti på 6 år/150.000 km, mens garantien på batterierne er 8 år/200.000 km.

Euro NCAP - 5 Stjerner

Euro NCAP - 5 Stjerner

BYD SEAL U har i 2023 fået fem stjerner i den omfattende Euro NCAP-test. Alle BYD's biler er bygget med sikkerhed som højeste prioritet, og derfor forventer vi altid, at bilerne får topvurdering hos Euro NCAP, der siden 1997 har sikkerhedstestet alle nye bilmodeller. Euro NCAP støttes bl.a. af EU-kommissionen samt en række motor- og forbrugerorganisationer i Europa. Når Euro NCAP tildeler de maksimale fem stjerner, er det således en bekræftelse af, at BYD SEAL lever op til alle de højeste standarder, når det gælder sikkerhed.

Blade Battery

Blade Battery

BYD startede som batteri-fabrikant og har siden skabt et af verdens bedste batterier til el-biler. Med BYD SEAL U præsenterer vi et endnu bedre batteri med cell-to-body teknologi. Det vil sige, at batteriet nu er en integreret del af bilens opbygning, så køreoplevelsen bliver endnu mere stabil, bilen får et lavere tyngdepunkt og et lavere gulv, fordi batteriet er en integreret del af bilens gulv.