Terminalenmedarbejder gennemgår bil med kunde

Fordele

Hos Terminalen får du en lang række fordele, som er med til at sikre dig den bedste handel både før, under og efter købet af din nye bil. Hvad enten bilen er ny eller brugt, vil vi hos Terminalen gå langt for også at hjælpe dig til fortsat at være en glad bilejer mange år frem.

Du finder os i hele landet

Med seks bilforhandlere og værksteder strategisk fordelt i hele landet, er du sikret kompetent og personlig hjælp.

Find nærmeste forhandler

Vi har et stort udvalg af nye og brugte biler

Du finder et bredt udvalg af nye og brugte biler. Vi har bilen til dig uanset dit ønske og behov. Vi er autoriserede forhandlere af Hyundai, Honda, Nissan, Mazda og Suzuki, men du kan også finde andre mærker blandt vores brugte biler.

Se vores brugte biler

Du kan både købe og lease

Privatleasing stormer frem, og hos Terminalen tilbyder vi privatleasing til dig, som ønsker tryghed og økonomisk overblik. Vi har også altid gode tilbud, hvis du selv ønsker at eje bilen.

Læs mere om privatleasing

Få hjælp og gode råd til finansiering

Udover drømmebilen, har vi også lånet, der gør drømmen til virkelighed. Vi kan hjælpe dig med at skaffe dig den rigtige aftale, så du får den bedste handel. Derfor er vi altid klar med hjælp og gode råd til finansiering.

Læs mere om finansiering

Spørg vores eksperter og få svar hurtigt

Vi har et hold af eksperter, som står klar til at hjælpe dig – og fordi vi er autoriserede forhandlere på en lang række mærker, ved vi, hvad vi snakker om. Derudover lover vi dig altid et hurtigt svar.

Kontakt os

Prøv vores søgemaskine og find den rigtige bil til den rigtige pris

I vores søgemaskine kan du finde alle biler til salg hos Terminalen netop nu. Justér maskinen til netop dine ønsker i pris, årgang, energiklasse, antal kilometer og selvfølgelig fabrikant og model. Den hurtigste måde at finde din nye bil.

Prøv søgemaskinen