Lad EM-stemningen brede sig hos Terminalen

Sommeren 2024 er fyldt med store sportsbegivenheder, og fra midten af juni står den på EM i fodbold. BYD er UEFA EURO 2024 (TM) Official Partner, og derfor pynter vi vores showroom op, så du kommer i den helt rigtige fodboldstemning.

Vi fylder det ikke kun op med biler, men også med masser af aktiviteter, konkurrencer og underholdning i perioden fra 11. til 14. juli, hvor vi holder Dream Weeks.

 

Det kan du opleve til Dream Weeks i Terminalen

VIND BILLETTER TIL EM

VIND BILLETTER TIL EM

Hvis du prøvekører en ATTO 3*, er du med i lodtrækningen om to billetter til EM-finalen i Berlin.

*Konkurrencen er organiseret af BDK Mobilitet A/S og løber i perioden 1/6-2024 – 30/6-2024. Lodtrækningen foregår blandt alle, der prøvekører en BYD ATTO3 i juni måned. Der findes 1 vinder af 2 x billetter til UEFA EURO 2024-finalekampen i Berlin d. 14. juli 2024 – o g en ATTO 3 til at køre frem og tilbage i. Vinderen skal selv arrangere evt. kost, logi og opladning. Vinderen kontaktes direkte via mail d. 1/7 2024. Vi tillader os at trække en ny vinder, såfremt vinderen ikke vender tilbage inden for 2 dage fra første kontakt. Præmien har en værdi af kr. 8.952,- og kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Nic Christiansen Gruppen kan ikke deltage i konkurrencen.

VIND MERCHANDISE

VIND MERCHANDISE

Se om du kan chippe bolden i mål - og vind sjov merchandise, der kan gøre sommertiden lidt sjovere.

VIND OVER DINE VENNER

VIND OVER DINE VENNER

Vi installerer en spillekonsol og en skærm i bagagerummet af en BYD SEAL U. Her kan du dyste mod andre i et spil FC24.

Gør fodbold til en kunst


En af verdens bedste fodboldartister - panna-spilleren Anusha - har i juni besøgt en række af vores butikker. Lad dig inspirere af af videoerne med Anusha - og tag dine venner med på din nærmeste panna-bane.

Hvad er 'panna' og hvem er Anusha?


Panna er et artistisk fodboldspil, der handler om tricks og finter. Man spiller én-mod-én på en lille bane, der er 6 meter i diameter. Den, der scorer flest mål, vinder - med mindre den ene deltager laver en 'panna' (kontrolleret skyder bolden mellem benene på modstanderen) og derved knock-outer sin modstander. Anusha er blandt verdens bedste panna-spillere. 

Terminalen glæder sig til at se dig til masser af fodboldstemning, når vi holder BYD Dream Weeks fra 11. juni til 14. juli.

Find din nærmeste Terminalen her:

Forhandlere