Lad EM-stemningen brede sig hos Terminalen

Sommeren 2024 er fyldt med store sportsbegivenheder, og fra midten af juni står den på EM i fodbold. BYD er UEFA EURO 2024 (TM) Official Partner, og derfor pynter vi vores showroom op, så du kommer i den helt rigtige fodboldstemning.

Vi fylder det ikke kun op med biler, men også med masser af aktiviteter, konkurrencer og underholdning i perioden fra 11. til 25. juni, hvor vi holder Dream Weeks.

 

Det kan du opleve til Dream Weeks i Terminalen

VIND BILLETTER TIL EM

VIND BILLETTER TIL EM

Hvis du prøvekører en ATTO 3*, er du med i lodtrækningen om to billetter til EM-finalen i Berlin.

*Konkurrencen er organiseret af BDK Mobilitet A/S og løber i perioden 1/6-2024 – 30/6-2024. Lodtrækningen foregår blandt alle, der prøvekører en BYD ATTO3 i juni måned. Der findes 1 vinder af 2 x billetter til UEFA EURO 2024-finalekampen i Berlin d. 14. juli 2024 – og en ATTO 3 til at køre frem og tilbage i. Vinderen skal selv arrangere evt. kost, logi og opladning. Vinderen kontaktes direkte via mail d. 1/7 2024. Vi tillader os at trække en ny vinder, såfremt vinderen ikke vender tilbage inden for 2 dage fra første kontakt. Præmien har en værdi af kr. 8.952,- og kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Nic Christiansen Gruppen kan ikke deltage i konkurrencen.

VIND MERCHANDISE

VIND MERCHANDISE

Se om du kan chippe bolden i mål - og vind sjov merchandise, der kan gøre sommertiden lidt sjovere.

VIND OVER DINE VENNER

VIND OVER DINE VENNER

Vi installerer en spillekonsol og en skærm i bagagerummet af en BYD SEAL U. Her kan du dyste mod andre i et spil FC24.

VIND OVER ANUSHA


En af verdens bedste fodboldartister - panna-spilleren Anusha - gæster en række af vores butikker. Se om du kan vinde over hende.

Hvad er 'panna' og hvem er Anusha?


Panna er et artistisk fodboldspil, der handler om tricks og finter. Man spiller én-mod-én på en lille bane, der er 6 meter i diameter. Den, der scorer flest mål, vinder - med mindre den ene deltager laver en 'panna' (kontrolleret skyder bolden mellem benene på modstanderen) og derved knock-outer sin modstander. Anusha er blandt verdens bedste panna-spillere. Hun er 19 år gammel og er klar på at blive udfordret på panna-banen i din Terminalen. Du behøver ikke tilmelde - du møder bare op på et af disse steder:

13. juni fra kl. 13.00 - 17.30 i Birkerød
14. juni fra kl. 15.00 - 17.30 i Taastrup
19. juni fra kl. 13.00 - 17.30 i Odense
20. juni fra kl. 13.00 - 17.30 i Aarhus

Terminalen glæder sig til at se dig til masser af fodboldstemning, når vi holder BYD Dream Weeks fra 11. juni til 25. juni.

Find din nærmeste Terminalen her:

Forhandlere