Terminalenmedarbejder underskriver leasingdokument

ERHVERVSLEASING

 

Terminalen Esbjerg er autoriseret forhandler af erhvervsbiler fra Nissan og tilbyder et bredt udvalg af løsninger til erhvervslivet – herunder erhvervsleasing.
Med finansiering af virksomhedens firmabil via erhvervsleasing, undgår du at bekymre dig om udgifter til service og vedligeholdelse, da det allerede er inkluderet i prisen.

Sådan fungerer erhvervsleasing

 

Ved erhvervsleasing hos Terminalen, leaser I en bil i en aftalt periode og med et samlet, maksimalt kilometerforbrug. Betalingen består af en engangsydelse og en månedlig ydelse i perioden.

Med erhvervsleasing samler vi alle de udgifter, der normalt er forbundet med anskaffelsen af ny bil – det vil sige finansiering, afskrivning etc. – i én samlet månedlig ydelse. Service og reparation fås i separat serviceaftale.

Den månedlige ydelse beregnes ud fra jeres forventede antal kørte kilometer i perioden.

I er velkomne til at kontakte jeres lokale forhandler og få et uforpligtende tilbud, der matcher jeres behov.
I får disse bl.a. disse fordele ved erhvervsleasing:

  • Forbedret likviditet – I har ingen penge bundet i bilen
  • Fleksibel udbetaling og løbetid
  • Mulighed for fast eller variabel ydelse
  • Fuld kontrol over udgifterne
  • Attraktive beskatningsværdier

Fleksibilitet er vigtigt for jer – og derfor også for os


Hos Terminalen er kundeservice en principsag, og vi tilstræber altid at tilpasse os til vores kunders behov – derfor kan vi bl.a. tilbyde præsentation af modeller
og muligheder på jeres firmaadresse, sørge for at få jeres reklamer og CVR-nummer på jeres nye biler, give mulighed for reparationer uden for normal åbningstid, attraktive forsikringer mm.

Vil du vide mere om erhvervsleasing?

Kontakt din nærmeste Terminalen