Topbanner

Ny Hyundai i30 og Ny TUCSON

BYD VELKOMMEN TIL TRE NYE MODELLER

Tre af Hyundais populære familiebiler er blevet opdateret både udvendigt og indvendigt. Kig forbi din nærmeste Terminalen og oplev de nye Hyundai i30, Hyundai i30 Stationcar og Hyundai TUCSON.
Ny Hyundai i30

Ny Hyundai i30

  • Nyt, selvsikkert design
  • Parkeringsensor for og bag samt bakkamera
  • Digital instrumentering og 10,25" touchskærm
Mere om Hyundai i30
Ny Hyundai i30 Stationcar

Ny Hyundai i30 Stationcar

  • Rummelig kabine og bagagerum
  • Bakkamera og automatisk nødbremse
  • LED-forlygter og digital instrumentering
Mere om Hyundai i30 Stationcar
Ny Hyundai TUCSON

Ny Hyundai TUCSON

  • Sporty og muskuløst design
  • Stor, elegant panoramaskærm
  • Automatisk opdatering af software (OTA)
Mere om Hyundai TUCSON

Vist med ekstraudstyr. i30: Forbrug 15,2-17,9 km/l, CO2 126-150 g/km. i30 Stationcar: Forbrug 14,9-18,2 km/l, CO2 124-151 g/km. TUCSON: Forbrug 14,3-15,6 km/l, CO2 144-160 g/km. Pris ekskl. metallak. Vi tager forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.

SES VI HOS TERMINALEN?

DET FÅR DU ALTID MED HYUNDAI

Ud over at du bliver godt kørende, får du enestående garanti, vejhjælp og avancerede sikkerhedsfunktioner, når du køber en Hyundai. 

Attraktiv garanti

Attraktiv garanti

Der følger 5 års garanti med uden kilometerbegrænsning, når du køber en ny Hyundai. For at opretholde garantien gennem alle 5 år, skal serviceintervallet overholdes. Og når du køber en el- eller hybridbil, får du 8 års garanti med en kilometerbegrænsning på 160.000 km med på batteripakken.

Vejhjælp

Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du Hyundai Vejhjælp med i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overhold bilens service­eftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark for at opretholde Vejhjælpen.

Sikkerhed

Sikkerhed

Hyundais topprioritet er sikkerhed. Og flere af vores modeller har scoret topkarakter i sikkerhed hos testinstituttet Euro NCAP. Det betyder, at du trygt kan køre i en Hyundai og glæde dig over, at du og alle passagerer kan føle sig sikre.

Breaker Stor
Breaker Lille

Vil du privatlease eller købe?

Der er fordele forbundet ved begge finansieringsmuligheder. Men uanset dit valg er vi hos Terminalen klar til at hjælpe dig. 

Finansiering

Finansiering

Når du har fundet din drømmebil, kan vi hjælpe dig med finansieringen af den. Vi sammensætter lånet, så det passer til din økonomi, og du kan både vælge fast eller variabel rente.

Læs mere
Privatleasing

Privatleasing

Når du privatleaser, får du en fast månedlig ydelse. Du slipper for uforudsete udgifter til service, og når leasingaftalen udløber, afleverer du bilen hos os, og du skal ikke håndtere et videreslag eller bekymre dig om værditab.

Læs mere

LAD OS VEJLEDE DIG