Terminalen Seal Dolphin Topbanner

BYD FORHANDLER

Anmelderroste og prisvindende elbiler


BYD er et helt nyt mærke i forretningen og har allerede markeret sig som en stærk frontfigur med flere anmelderroste modeller og prisvindende design.

 

BYD er specialister i elbiler og batteriteknologi, og derfor kan vi som forhandler tilbyde dig et endnu bredere udvalg af banebrydende elbiler med imponerende sikkerhedspakker, fantastisk komfort, lang rækkevidde og et væld af intelligente teknologiløsninger. Danske DYNAUDIO leverer unikke lydløsninger til flere af modellerne, og de inspirerende kabiner er proppet med udstyr.

Hos os kan du selv opleve det farverige og luksuriøse univers, der blandt andet omfatter en stor, vendbar touchskærm i midterkonsollen. Oplev elbilerne hos Terminalen Aarhus, Esbjerg, Odense, Taastrup, Birkerød og Amager.

 

Find forhandler

Udforsk nye BYD biler


Elbilerne er kendetegnet af stor alsidighed. Her finder du både den familievenlige og rummelige bybil BYD DOLPHIN, den kompakte SUV BYD ATTO 3, den sporty og frække sedan BYD HAN og den enorme BYD TANG med plads til 7 personer.

BYD ATTO 3

BYD ATTO 3

Stor sikkerheds- og udstyrspakke i denne kompakte og udtryksfulde elektriske SUV.

 

Book nu

 

BYD TANG

BYD TANG

Førsteklasses komfort i denne enorme SUV med rigelig plads til syv personer.

 

Book nu

 

BYD HAN

BYD HAN

Eksklusiv, sporty og lynhurtig sedan i et elegant, smidigt og prisvindende design.

 

Book nu

 

BYD DOLPHIN

BYD DOLPHIN

Intelligent og legesyg bybil med masser af udstyr og overraskende rummelighed.

 

Book nu

BYD SEAL

BYD SEAL

Kombinerer det sporty og frække udtryk med en familievenlig, praktisk sedan.

 

Kommer snart

Unik teknologi giver et af verdens sikreste batterier


BYD-fabrikkens helt eget Blade-batteri er særligt udviklet til den moderne og fleksible elbil. Batteriet har gennemgået de mest ekstreme tests, og det har performet til topkarakter. Det betyder, at bilerne er hurtige at oplade, har lang rækkevidde og samtidig rummer et af verdens mest sikre batterier.

 

7110929 BYD ATTO3 Hero 1920X1080px 3

Nyheder fra BYD


Fordyb dig i kampagner, nyheder og kommende lanceringer, så du er opdateret på seneste nyt fra BYD.

 

BYD BRUGTBIL Topbanner 3100X1330px

Brugt BYD ATTO 3 Design

FÅ 1 års fri opladning, når du køber en brugt BYD ATTO 3 Design *tilbud gælder til og med 30. september eller så længe lager haves.
BYD DOLPHIN Topbanner 3100X1330px

BYD DOLPHIN

BYD DOLPHIN er fremtidens bybil med en rækkevidde på op til 427 km, så der er nok at glæde sig til, når den kommer til september.
Terminalen Seal Dolphin Linkcard

BYD on tour

DOLPHIN og SEAL tager på roadshow i hele juni, hvor du kan få et eksklusivt smugkig på de nye elektriske modeller.
BYD Seal Top Banner 3100X1330px

BYD SEAL

BYD SEAL er på vej til Danmark. Anmelderrost, sporty og med lang rækkevidde og kort ladetid.

Kan man lease en BYD?

 

Vi tilbyder både finansiering og privatleasing af din BYD. Kontakt din lokale Terminalen, hvor vores dygtige personale meget gerne vil rådgive dig. Du kan vælge at få dit køb finansieret med en af vores attraktive finansieringsordninger. Hvis du hellere vil privatlease bilen, hjælper vi dig gerne til at finde den leasingaftale, der passer bedst til dig, din økonomi og dit kørselsbehov.

 

Læs mere om leasing

Nysgerrig efter at høre mere?


Terminalen er din lokale BYD-forhandler og vi står også til rådighed, når din bil skal til service eller reparation. Hos BYD får du en imponerende fabriksgaranti på 6 år/150.000 kilometer, mens der er 8 års/200.000 kilometer garanti på batteriet.

 

Kontakt os for at aftale en prøvetur i en BYD eller et af vores andre mærker. Vores personale hjælper dig rigtig gerne med at træffe den helt rigtige beslutning, når du vælger din næste bil.

 

Kontakt forhandlerTilmeld nyhedsbrev