BYD Seal og BYD Dolphin

BYD FORHANDLER

Anmelderroste og prisvindende elbiler


BYD er et helt nyt mærke i forretningen og har allerede markeret sig som en stærk frontfigur med flere anmelderroste modeller og prisvindende design.

 

BYD er specialister i elbiler og batteriteknologi, og derfor kan vi som forhandler tilbyde dig et endnu bredere udvalg af banebrydende elbiler med imponerende sikkerhedspakker, fantastisk komfort, lang rækkevidde og et væld af intelligente teknologiløsninger. Danske DYNAUDIO leverer unikke lydløsninger til flere af modellerne, og de inspirerende kabiner er proppet med udstyr.

Hos os kan du selv opleve det farverige og luksuriøse univers, der blandt andet omfatter en stor, vendbar touchskærm i midterkonsollen. Oplev elbilerne hos Terminalen Aarhus, Esbjerg, Odense, Taastrup, Birkerød og Amager.

 

Find forhandler

Udforsk nye BYD biler


Elbilerne er kendetegnet af stor alsidighed. Her finder du både den familievenlige og rummelige bybil BYD DOLPHIN, den kompakte SUV BYD ATTO 3, den sporty og frække sedan BYD SEAL og den lækre familie-SUV BYD SEAL U.

BYD ATTO 3

BYD ATTO 3

Stor sikkerheds- og udstyrspakke i denne kompakte og udtryksfulde elektriske SUV.

 

Book nu

 

BYD DOLPHIN

BYD DOLPHIN

Intelligent og legesyg bybil med masser af udstyr og overraskende rummelighed.

 

Book nu

BYD SEAL

BYD SEAL

Kombinerer det sporty og frække udtryk med en familievenlig, praktisk sedan.

 

Book nu

BYD SEAL U

BYD SEAL U

Rummelig og familievenlig SUV

 

Book nu

Unik teknologi giver et af verdens sikreste batterier


BYD-fabrikkens helt eget Blade-batteri er særligt udviklet til den moderne og fleksible elbil. Batteriet har gennemgået de mest ekstreme tests, og det har performet til topkarakter. Det betyder, at bilerne er hurtige at oplade, har lang rækkevidde og samtidig rummer et af verdens mest sikre batterier.

 

BYD ATTO 3 på abstrakt baggrund

Nyheder fra BYD


Fordyb dig i kampagner, nyheder og kommende lanceringer, så du er opdateret på seneste nyt fra BYD.

 

7 7111550 TERM DK BYD ATTO3 Kampagne FB Linkcard 1200X628px

BYD ATTO 3

Netop nu: Forberedt til anhængertræk – og med 1 års gratis strøm.
3 Urokkelig BYD SEAL U Text Picker 1440X810px

BYD SEAL U

Den lækre familie-SUV kan opleves hos Terminalen.
minbyd - BYD ATTO 3, BYD SEAL og BYD DOLPHIN

BYD privatleasing

Overvejer du en elbil, så er det nu, du skal slå til. BYD har lavet prisændringer på privatleasing.
BYD DOLPHINE Creme White and Surfing Blue + Urban Grey

BYD DOLPHIN

BYD DOLPHIN er fremtidens bybil med en rækkevidde på op til 427 km, så der er nok at glæde sig til, når den kommer til september.

Kan man lease en BYD?

 

Vi tilbyder både finansiering og privatleasing af din BYD. Kontakt din lokale Terminalen, hvor vores dygtige personale meget gerne vil rådgive dig. Du kan vælge at få dit køb finansieret med en af vores attraktive finansieringsordninger. Hvis du hellere vil privatlease bilen, hjælper vi dig gerne til at finde den leasingaftale, der passer bedst til dig, din økonomi og dit kørselsbehov.

 

Læs mere om leasing

Nysgerrig efter at høre mere?


Terminalen er din lokale BYD-forhandler og vi står også til rådighed, når din bil skal til service eller reparation. Hos BYD får du en imponerende fabriksgaranti på 6 år/150.000 kilometer, mens der er 8 års/200.000 kilometer garanti på batteriet.

 

Kontakt os for at aftale en prøvetur i en BYD eller et af vores andre mærker. Vores personale hjælper dig rigtig gerne med at træffe den helt rigtige beslutning, når du vælger din næste bil.

 

Kontakt forhandlerTilmeld nyhedsbrev