I30 Design Topbanner

Ny Hyundai i30

Oplev de nye Hyundai i30 og i30 Stationcar

Den nye, populære familiebil er et sikkert valg. Designet er tidløs, der er plads til hele familien, og så har den en masse sikkerhedsudstyr som standard. Og vælger du i30 Stationcar får du ekstra meget plads i bagagerummet på 602 liter.
Elegant og alsidig

Elegant og alsidig

Hvem siger, en familiebil er kedelig? Ikke Hyundai i30 og i30 Stationcar i hvertfald. For de ser ikke bare stilfulde ud. De er det også. Og fronten med det brede gitter og LED-lygterne tilfører lidt kant til udtrykket. 

Avancerede sikkerhedsfunktioner

Avancerede sikkerhedsfunktioner

Hyundai i30 og i30 Stationcar er fyldt med avancerede sikkerhedsfunktioner og førerassistenter, der passer på hele familien. Som standard har den bl.a. parkeringscensor for og bag, bakkamera og nødbremse.

Høj komfort for alle

Høj komfort for alle

Komfort handler både om at sidde godt, om brugervenlighed og sikkerhed. Og alt det er Hyundai i30 og i30 Stationcar fyldt med. De har bl.a. 10.25" digital instrumenting og 10.25" touchskærm, hvorfra en række af bilens funktioner styres.

FORESPØRG PÅ PRØVETUR I HYUNDAI i30

Kom ind til Terminalen og oplev Hyundai i30 og i30 Stationcar, som vi selvfølgelig også giver dig mulighed for at køre en prøvetur i. Du kan bestille tid til en prøvekørsel på forhånd lige her: