NISSAN QASHQAI Web

NISSAN FORHANDLER

Sikkerhed og nydelse i topklasse

 

Nissan er et populært, japansk bilmærke, som vi oplever stor interesse for. Med en Nissan møder du nemlig vejene med intelligente køreegenskaber, alsidighed og pålidelighed, der sikrer dig sikkerhed og nydelse i topklasse.

 

Vi forhandler Nissan til både familier, til den eventyrlystne, og til dig, der er på udkig efter en varebil. Der findes en bred vifte af vidt forskellige Nissan-modeller, lige fra små biler til SUV'er, fra elbiler til biler med benzinmotor - og naturligvis dem midt imellem. Flere Nissan-modeller er nemlig udviklet til at have omskiftelig drivkraft, så de kan veksle mellem at køre på benzin og el.

 

Som Nissan-forhandler er Terminalen leveringsdygtige i en række spændende biler fra japanske Nissan, og vores medarbejdere har en indgående viden om alle Nissan-modeller. Hos Terminalen Esbjerg, Roskildevej og Amager står vi klar til at hjælpe dig igennem dit valg af bil.

 

Find forhandler

Udforsk nye Nissan biler

 

Blandt de mest kendte Nissan-biler er den kompakte og smarte Nissan Juke, den praktiske SUV Nissan Qashqai, elbilerne Nissan Leaf og Nissan Ariya, samt den store SUV Nissan X-Trail.
Mens Nissan Juke både findes med benzin- og hybridmotor, er Nissan Leaf og Nissan Ariya rendyrkede elbiler. Nissan Qashqai kan købes som en crossover med mild hybrid, mens Nissan X-Trail har en benzinmotor med det unikke e-Power-system som elektrisk tilføjelse.

Nissan Juke

Nissan Juke

Rummelig, sjov og intelligent SUV i friskt design med skarpe linjer og høj komfort.

Book nu

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Elsket for sin sikkerhed og pålidelighed, der kobles med klassisk SUV-nydelse.

Book nu

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Elektrisk SUV med hurtig opladning, høj sikkerhed og inspirerende køreglæde.

Book nu

Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

Komfortabel og rummelig SUV, der er designet til store eventyr og udfordringer.

Book nu

Nissan Leaf

Nissan Leaf

Nem at lade op, nem at køre og nem at parkere. Løser nemt dine behov i hverdagen.

Book nu

Nissan Townstar Van

Nissan Townstar Van

Elektrisk varebil, der er fleksibel og omstillingsparat, og som er sjov at køre.

Book nu

Nissan Primastar

Nissan Primastar

Selvsikker og klassisk varebil, der er udstyret med masser af moderne teknologi.

Book nu

Nissan Interstar

Nissan Interstar

Stort justerbart lastrum - og smart kabine, udstyret med mange funktionelle fordele.

Book nu

Nyheder fra Nissan

 

Fordyb dig i kampagner, nyheder og kommende lanceringer, så du er opdateret på senest nyt fra Nissan.

 

Topbanner Juke Qashqai X Trail 3100X1330px (1)

Privatleasing på 3 lækre Nissan-modeller

Nissan står bag tre af de mest populære biler. I september kan du privatlease Qashqai, Juke og X-Trail på særligt fordelagtige vilkår.
TERM NISSAN JUKE Topbanner 3100X1330px

Privatleasing Nissan Juke

Er du på udkig efter en ny bil? Så bør du privatlease en Nissan JUKE. Den er sjov at køre, samtidig med at den er forbundet til verden.
2 Nissan Ariya Nyhed Galleri 1440X810 3

Nye, lave priser på Nissan Ariya

Søger en 100 % elektrisk bil, så har vi godt nyt til dig. Nu kan du få en Nissan Ariya med forhjulstræk (2WD) til nye, lave priser.
7111329 TERM DK Nissan Ariya Sommerkonkurrence FB Linkcard

Nissan konkurrence

Prøv en Nissan og tilmeld dig nyhedsbrevet, så kan du vinde et gavekort på 2000 kr. til Comwell Hotels + to billetter til Gran Turismo.
NISSAN X TRAIL Web Image 10

Privatleasingtilbud på Nissan X-Trail

Lige nu kan du nemlig privatlease Nissan X-Trail. Udforsk den hos din lokale forhandler, men skynd dig inden tilbuddet udløber 31. maj 2023.
Nissan QQ Image

NISSAN QASHQAI Privatleasing

Drømmer du om en ny bil og ønsker du tryghed i budgettet? Så bør du overveje at privatlease en Nissan Qashqai de næste 12 eller 36 måneder

Kan man lease en Nissan?

 

Vi tilbyder både finansiering og privatleasing af din Nissan.
Du kan vælge at få dit køb finansieret med en af vores attraktive finansieringsordninger. Hvis du hellere vil privatlease bilen, hjælper vi dig gerne til at finde den leasingaftale, der passer bedst til dig, din økonomi og dit kørselsbehov.

Læs mere om leasing

Nysgerrig efter at høre mere?

 

Terminalen er din forhandler af flere forskellige bilmærker. Vi har et stort udvalg af Nissan-modeller, ligesom vi har en lang række andre bilmærker på lager. Vores medarbejdere hjælper dig rigtig gerne med at vælge den Nissan-model, der passer allerbedst til dig og din økonomi.

 

Kontakt Terminalen Esbjerg, Roskildevej eller Amager for at aftale en prøvetur i en eller flere modeller, hvor vi naturligvis også rigtig gerne vil hjælpe dig med at tage næste skridt i dit valg af din næste bil.

Kontakt forhandlerTilmeld nyhedsbrev