Terminalens autoværksted - Dit autoriserede værksted

Skal din bil på værksted?

Der kan være mange grunde til, at din bil kræver en tur på værksted. Det kan være de årlige services, som bør overholdes, eller det kan være noget uforudset. Uanset hvad årsagen er, så er vores professionelle mekanikere klar til at yde den bedste service, så du igen kan blive godt kørende.

Ligesom mange andre ting, så skal bilen også vedligeholdes og til regelmæssig service. Hos Terminalen ved vi, at det kan være svært at holde styr på, hvornår det er tiden. Med vores automatisk serviceeftersyn sender vores autoværksted dig en indkaldelse, når det er tid til et serviceeftersyn. Tilmeld dig her.

 

For at sikre, at din bil går igennem næste syn, tilbyder vi et gratis synstjek på Terminalens værksteder rundt om i landet. Vores synstjek tager ca. 45 minutter, hvor vi grundigt gennemgår og kontrollere, om der skulle være eventuelle fejl eller mangler. Skulle det ske, får vi udarbejdet et overslag til dig, så du ved, hvad det vil koste at klargøre din bil. Læs mere om bilsyn her.

 

På vores værksted hjælper vi også gerne, når du skal have skiftet fra vinterdæk til sommerdæk – eller omvendt. Har du ikke selv mulighed for at opbevare dine dæk, så er det også en mulighed. Vi sørger for, at de bliver opbevaret under korrekte forhold.  

Hos Terminalen tilbyder vi en række andre services på alle vores værksteder. Find vores andre services her.

 

 

Send din bil forbi vores værksted, hvis der er sket en skade 

Har din bil pådraget sig en skade eller du været involveret i et uheld? Så kan du trygt sende din bil til Terminalens Skadecenter. Terminalen har 6 professionelle skadecentre fordelt over hele landet, som alle har et autoriseret værksted og kompetente medarbejdere, der løbende bliver sendt på kursus, for at vi hele tiden følger udviklingen, og dermed kan tilbyde dig den bedste løsning med den rette behandling.   

Vores værksteder har et godt samarbejde med alle danske forsikringsselskaber, hvilket betyder for dig, som kunde, at vi i samarbejde med din forsikring har mulighed for at stille en lånebil til rådighed i reparationsperioden.

Lad os køre din bil køreklar igen – kontakt Terminalens Skadecenter her

 

 

Vi henter og bringer din bil, når den skal på værksted

Det skal være let for dig at passe på din bil. Hos Terminalen tilbyder vi derfor at hente og bringe din bil* – det betyder, at vi henter den hjemme hos dig eller på din arbejdsplads, servicere den på vores værksted, og bringer den tilbage til dig igen. Lav en aftale med dit værksted her.

 

*Vi henter og bringer inden for 15 km

 

Kontakt vores værksted, eller book en tid her

Har du brug for et værksted? Vores professionelle mekanikere er klar til at servicere eller reparere din bil – hos Terminalen er din bil i trygge hænder. Kontakt dit lokale værksted eller book en tid direkte her.