BYD TANG

Viste bil er en prototype. Visse funktioner, farver, materialer, tilbehør og specifikationer kan variere på bilen, der kommer til Danmark. Bilen kan ikke bestilles endnu, da specifikationerne ikke er endeligt bekræftet.

Stor, stærk og stilfuld

Vi kunne sagtens skrive en lang historie om den nye BYD TANG. Men det fede ved den er, at den lader dig skabe dine egne eventyr med hele familien. Plads til 7 personer, fremragende kørekomfort, hurtig reaktionsevne og masser af udstyr.Highligts

Front

Front

Innovativ og imponerende forfra. Fronten er fyldt med intelligente sensorer, der hjælper dig til en endnu større køreoplevelse, og lysdesignet kommer til udtryk med det adaptive LED-lyssystem.

Siden

Siden

BYD TANG er en stor SUV med plads til 7 personer, men designet er stadig kompromisløst. Designlinjerne er elegante og stramme, og de er med til at gøre BYD TANG både stærk og stilfuld.

Bag

Bag

Afrundingen af BYD TANG-designet er lige så elegant som resten af bilen. Det panoramiske, elektriske soltag går over i en håndfri bagklap, bagrude med visker og innovative teknologier. Alt sammen er smukt pakket ind i det flotte LED-lygtedesign.

Design

Selvom pladsen i BYD TANG synes uendelig, er den designet, så alt er placeret logisk og overskueligt. Verdenskendte designere som Wolfgang Egger og Michele Paganetti har sørget for, at både det udvendige og indvendige gør BYD TANG til en oplevelse i særklasse.

9 TANG Plads Til Det Hele 1440X810px (1)

BYD TANG er en stor SUV. Næsten 5 meter lang, 2 meter bred og med plads til 7 personer i kabinen. Alligevel er den praktisk og smidig, hvilket en venderadius på bare 5,9 meter er med til at vidne om, ligesom muligheden for at slå fem af sæderne ned, giver fleksibilitet i den praktiske kabine.

11 TANG Hjul 1440X810px

En stor bil skal stå solidt på vejen, og det gør BYD TANG. De 2-farvede alufælge er på 21" og giver ikke bare en god fornemmelse af vejen, når du kører i bilen. De giver også designet et helstøbt og eksklusivt udtryk.

10 TANG Panorama 1440X810px

Det store panoramasoltag er ikke bare med til at give en ekstra rummelig kabine. Det giver også mulighed for at lukke foråret og sommeren ind i bilen, og både åbning og lukning af panoramasoltaget foregår elektronisk.

FARVEVALG

Med klassiske farvevalg kan du vælge, hvilket udtryk, der skal præge din BYD TANG. Uanset om du vælger den sorte, hvide eller grå, er BYD TANG både elegant, eksklusiv og markant.

Skiing white

Skiing white

Jet black

Jet black

Time grey

Time grey

Interiør

I BYD TANG smelter innovativ modernisme sammen med klassisk eksklusivitet. Intelligente funktioner kræver smarte løsninger, og i BYD TANG får du begge dele - og meget mere til.

Plads til alle

Plads til alle

De 7 sæder i kabinen er betrukket med læder, og de er designet til optimal siddekomfort. Bageste sæderække består af to sæder, mens den midterste består af tre. Førersædet har både varme, ventilation og massage, mens memoryfunktionen gør det nemt at vende tilbage til den indstilling, man foretrækker.

Cockpit/multimedie

Cockpit/multimedie

Fra førersædet har du nem adgang til alle bilens funktioner og køreassistenter. Bag rattet har du adgang til alle vigtige køreoplysninger på den 12,3" store digitale skærm. Bilens funktioner kan styres fra touchskærmen, der er 15,6", og som også er center for lydanlægget med 12 Dynaudio højttalere.

Bagagerumsplads

Bagagerumsplads

I BYD TANG har du maksimal frihed til at vælge, om der skal være plads til 7 personer og lidt bagage, eller om der skal være plads til masser af bagage og lidt færre passagerer. Både bageste og midterste sæderække kan slås ned, så bagagekapaciteten kan justeres fra 235 l og helt op til 1655 l.

Performance

Du bliver overrasket over, at en bil med så meget rummelighed stadig kan have så lang rækkevidde og være så reaktionsstærk. BYD TANG giver ikke bare plads til performance i kabinen men også under motorhjelmen.

Op til 530 km*

Rækkevidde (WLTP)

AWD

Elektrisk 4-hjulstræk

Fra 4,9 sek.

Acceleration 0-100 km/t

Blade Battery

Raffineret sikkerhed

Di-Sus-C System

Elektronisk kontrolleret affjedring

Intelligent kørsel

Intelligent cockpitsystem og køreassistenter

*Den elektriske rækkevidde bliver påvirket af kørestil, bilens hastighed, køreomgivelser, temperatur og andre faktorer. Det betyder, at de faktiske tal kan afvige lidt fra testtallene. Derudover kan brugen af bilens komfortsystemer som fx aircondition eller sædevarme også påvirke de faktiske tal.

Garanti

Garanti

Med en BYD får du en af markedets bedste og mest omfattende garantier – både på selve bilen, men også på bilens batterier. Det giver tryghed og sikkerhed for, at du er godt kørende mange år ud i fremtiden.

BYD TANG leveres med en fabriksgaranti på 6 år/150.000 km, mens garantien på batterierne er 8 år/200.000 km (Alt efter, hvad der kommer først).

Euro NCAP - 5 Stjerner

Euro NCAP - 5 Stjerner

BYD SEAL U har i 2023 fået fem stjerner i den omfattende Euro NCAP-test. Alle BYD's biler er bygget med sikkerhed som højeste prioritet, og derfor forventer vi altid, at bilerne får topvurdering hos Euro NCAP, der siden 1997 har sikkerhedstestet alle nye bilmodeller. Euro NCAP støttes bl.a. af EU-kommissionen samt en række motor- og forbrugerorganisationer i Europa. Når Euro NCAP tildeler de maksimale fem stjerner, er det således en bekræftelse af, at BYD SEAL lever op til alle de højeste standarder, når det gælder sikkerhed.

Teknologisk frontrunner

BYD har siden 2004 været en af pionérerne inden for elbiler – og det afspejler sig i bilernes teknologi, som på flere områder er banebrydende.

Blade Battery

Blade Battery

BYD har været en af pionérerne i batteriindustrien i mere end 26 år. Vores seneste revolutionerende skud på stammen, Blade Battery, har bestået en serie af ekstreme test og er ét af verdens mest sikre batterier.

Vær blandt de første til at høre om BYD TANG