Range Rover Velar hos Terminalen

Om Terminalen Premium

Terminalen Premium er en unik bilforretning med et eksklusivt udvalg af nyere brugte biler i populære modeller, Jaguar og Land Rover. Terminalen Premium finder du i vores forretning i Aarhus.

Alle vores biler har gennemgået en omfattende kvalitetskontrol på vores autoriserede værksted. Terminalen Premium er autoriseret servicepartner for både Jaguar og Land Rover.

Vi kan derfor garantere dig Premium biler såvel som Premium kvalitet og rådgivning.

Finansiering og leasing

I samarbejde med NCG Finans tilbyder vi alle former for finansiering og leasing.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige finansierings- og leasing løsninger –individuelt tilpasset den enkelte kunde, hvad enten det er til privat eller erhverv og med fast eller variabel rente.

Med en leasing aftale får du en økonomisk attraktiv løsning med en fast månedlig ydelse. Vi er specialister i flex- og splitleasing til både erhverv og privat. Som uafhængige leasingrådgivere har vi altid interesse i at finde den bedste løsning på bil og finansiering. Vi anbefaler derfor altid vores kunder at booke en tid hos en af vores rådgivere, så processen bliver tilrettelagt godt lige𠊏ra første kontakt.

Vores mission er at gøre os fortjent til at have tilfredse kunder. Derfor er vores finansieringsmuligheder altid tilpasset dit behov og med kompetent rådgivning som selvfølge. Kontakt os for et personligt tilbud på leasing eller finansiering.

Dit nærmeste Test Spot

Terminalen Premium er i 2019 indtrådt i et samarbejde med British Car Import Danmark, hvor vi er udnævnt til Jaguar og Land Rover Test Spot. Vi har derfor altid de populære nye modeller klar til fremvisning og prøvekørsel.

Premium bilers kvalitet og komfort skal opleves helt tæt på. Hvis du vil være sikker på, at vi har bilen klar, når du kommer, kan du booke en prøvekørsel på vores hjemmeside. Du kan også køre forbi vores Premium bilhus i Risskov eller booke et møde online med en af vores rådgivere. Vi står altid klar til at tage godt imod dig og give dig en prøvetur i din drømmebil.

Ikke nok med, at vi hos Terminalen Premium er Test Spot for nye modeller, så er vi også specialister i at hjælpe vores kunder med at tilpasse deres nye bil til deres ønsker og behov. Vi har biler til rådighed i forbindelse med introduktioner af helt nye modeller, og vi kan rådgive dig i de mange muligheder, der er for at designe din helt individuelle fabriksbestilling af en ny Jaguar eller Land Rover.

Fremtidssikrede hybrid- & elbiler

I vores unikke bilhus finder du et bredt sortiment af biltyper heriblandt vores el- og hybridmodeller fra Jaguar og Land Rover. Vær et skridt foran med en Premium bil, der kører helt eller delvist på el.

Oplev nogle af verdens mest intelligente elektriske biler med eksklusivt interiør og mærk accelerationen fra en batteridreven Premium bil. Er du nysgerrig på hybridmodeller, har vi altid de nyeste modeller klar til fremvisning og prøvekørsel.

Vi står klar til at tilbyde vejledning i de nye drivmidler til biler og hjælper med at finde en bil, der matcher dit behov, hvad end den skal være med brændstofmotor, el- eller hybridmotor.

Vil du høre mere?

Kontakt os.