INSTER Topbanner

Ny Hyundai INSTER

Mød Hyundais mindste elbil

Den nye Hyundai INSTER er nyskabende, smart og anerledes. Den har verdenspremiere den 27. juni, og vi forventer, den kommer til Danmark i starten af 2025. Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil være blandt de første til at modtage nyt om Hyundais nye, elektriske SUV.

Charmerende, elektrisk bybil

Den nye Hyundai INSTER har en kompakt SUV-profil, den har brede hjulkasser, og så har den LED-lygter, der giver den et friskt udtryk.

Rækkevidde op til 355 km

Rækkevidde op til 355 km

Den er ideel som familiens eneste bil eller som bil nummer to. For med en rækkevidde op til 355 km er den nye Hyundai INSTER skabt til at få hverdagens ender til at mødes. 

Rækkevidden er forventet WLTP-rækkevidde med det største batteri. Vi afventer bekræftede fabrikstal.

En innovativ, mindre elbil

En innovativ, mindre elbil

Den nye Hyundai INSTER deler designdetaljer med de andre elbiler i Hyundai-familien – f.eks. LED-forlygter, blinklys med pixel-design og baglygter. 

Lille elbil skabt til byen

Lille elbil skabt til byen

Den nye Hyundai INSTER er den mindste, elektriske SUV i Hyundais modelprogram. Men det betyder ikke, der er sparet på rummeligheden i kabinen eller bagagerummet. 

Skal vi holde dig opdateret?

Tilmeld dig vores særlige nyhedsbrev om den nye Hyundai INSTER. Så sørger vi for, at du er blandt de første, der får nyheder om elbilen.