Advarselstrekant bag havareret bil

Skadecentre fordelt over hele landet

Hos Terminalen har vi 6 professionelle skadecentre fordelt i hele Danmark. I hvert skadecenter står vores kompetente medarbejdere klar til at gøre en forskel for dig, hvis du kommer ud for et uheld.

Alle Terminalens skadecentre har autoriseret værksted med ekspertise i en lang række bilmodeller i forskellige populære mærker. Med løbende kurser til vores medarbejdere er du sikret, at vi altid kan tilbyde den bedste løsning og rette behandling af hver enkelt skade.

Vi mener at vidensdeling og udvikling er vigtigt, og derfor er vi også rigtig glade for det gode samarbejde vi har opbygget med alle danske forsikringsselskaber. Dette gør, at vi kan tilbyde en lånebil i samarbejde med dit forsikringsselskab, så du kan få det hele til at fungere, mens vi reparerer din bil.

Uanset din skades omfang er vi klar til at hjælpe med reparationen.

Uheld med andre involveret?

Bliver du involveret i et uheld med andre personer, er der en række tiltag, der er vigtige.

Først er det vigtigt at få oplysninger på de andre involverede i form af navn, adresse, forsikringsselskab, telefonnummer og ikke mindst den involverede bils nummerplade/registreringsnummer.

Hvis der er andre vidner til stede, kan det være vigtigt at få de vigtigste kontaktoplysninger på dem også.

Undgå skænderi og diskussion med andre involverede, men indsend i stedet alle informationer til dit eget forsikringsselskab, der derefter vil løse sagen med de andre involveredes forsikringsselskaber.

Gør det let for dit forsikringsselskab og tegn din bil og skaden til dem. Samtidig kan det også hjælpe dig til bedre at huske, hvad der egentlig skete.

Billeder fra ulykkesstedet og bilens skader er også en god idé at sende med, hvis det er muligt uden at sætte dig selv eller andre i nogen form for fare.

Kontakt Terminalen og lad os fikse din bil

Når du har indsamlet alle oplysninger på involverede og dokumentation på skader og uheldets omfang, kan du tage kontakt til os.

Vi garanterer, at vi tager god hånd om din bil, når du kontakter et af vores skadecentre, så du igen kan blive godt kørende.

Vi gør opmærksom på, at pladeværkstedet i Odense ligger på Sivmosevænget ved Bayern AutoGroup og ikke på Rolundsvej.

Ingen billeder er valgt i øjeblikket, brug multi-select for mere end 1 billede