Bilsyn 3100X1330

Bilsyn

Et bilsyn sikrer, at din bil lever op til lovens minimumskrav til sikkerhed og miljø. Til et syn kigger vi blandt andet på styretøj, dæk, lygter, blinklys og udledning af røg, støj og kulilte for at kontrollere de færdselssikkerhedsmæssige og miljømæssige forhold på din bil.

Klargøring til syn

For at sikre at din bil går igennem næste bilsyn, udfører Terminalen synstjek til konkurrencedygtige priser. Her gennemgår vi din bil grundigt for eventuelle fejl og mangler, der kan medføre, at din bil ikke går igennem næste bilsyn. Vi vil altid lave et overslag til dig, så du ved, hvad det vil koste at klargøre din bil til syn. Efterfølgende vil vi, efter aftale med dig, udbrede fejl og mangler og køre din bil til syn.

Hvornår skal bilen til syn?

Din bil vil blive indkaldt til syn fire år efter, at den første gang er blevet indregistreret. Herefter skal den synes hvert andet år, når den vejer mindre en 3.500 kilo. Du vil automatisk få en besked i din e-boks fra Færdselsstyrelsen otte uger inden synsfristen. Herefter kan du bestille en tid hos os.

Book bilsyn

Book din tid til et synstjek
Skriv bilsyn i kommentarfeltet