Terminalenmedarbejder giver hånd til kunde

Prismatch på service og reparation

Vidste du, at Terminalen har prismatch på alt service- og reparationsarbejde?

Der er en lang række fordele ved at vælge os som autoriseret værksted, blandt andet topuddannede medarbejdere, altid originale reservedele, altid opdatering af bilens software samt vi vasker og støvsuger din bil samtidig uden beregning.  Du og din bil fortjener det bedste. Derfor tilbyder alle Terminalens værksteder prismatch på service- og reparationsarbejde, så du altid kan få den skarpeste pris på vores kvalitetsarbejde. Konceptet er simpelt: hvis du har fået et tilbud hos et andet værksted, der er billigere end tilbuddet fra Terminalen, matcher vi deres pris.  

 

Der er mange gode grunde til at benytte sig af vores prismatch, og vi glæder os til at se dig. Hvis du gerne vil gøre brug af vores prismatch, forudsætter det at:  

  • Tilbuddene skal være sammenlignelige i det tilbudte arbejde
  • Der benyttes originale reservedele og fabrikantens anbefalede væsker/olier 
  • Tilbuddet skal være skriftligt og højest være 30 dage gammelt 
  • Tilbuddet skal være indhentet fra et autoværksted, som ligger i en radius af 30 kilometer fra din nærmeste Terminalen forhandler  
  • Prismatch skal være afklaret inden betaling af det udførte service og/eller reparationsarbejde.  

 

Til sidst gør vi opmærksom på, at vi ikke matcher tilbud fra autoværksteder, som er udtryk for specialtilbud eller tilbud indhentet med særlige rabatter. 

 

Vi glæder os til at se dig!