Terminalenmekaniker ordner bil

Service og reparation

Forlæng din bils levetid med et serviceeftersyn fra Terminalen og vær sikker på, at din bil altid kører optimalt.

Derfor skal din bil til service

Et serviceeftersyn på din bil er med til at forlænge dens levetid samt sikre, at bilen ikke bliver nedbrudt på grund af simpel slitage. Samtidig kan et serviceeftersyn være med til at forebygge andre skader og reparationer på din bil.

Hvor ofte din bil skal til service er forskelligt fra bilmærke til bilmærke, men oftest er det indenfor 10.000 og 30.000 kilometer. Bliver din bil ikke brugt så ofte, skal den typisk til et serviceeftersyn en gang om året eller hvert andet år. På de fleste nyere biler foreskriver garantien, hvor ofte din bil skal til service, og disse serviceeftersyn skal naturligvis overholdes.

Autoriseret serviceværksted

Nyere biler stiller hele tiden nye krav til teknikernes og mekanikernes uddannelse. Derfor uddannes hele vores værkstedspersonale løbende, så de altid er eksperter indenfor netop dit bilmærke. Terminalens værksteder er autoriserede inden for bilmærkerne Honda, Hyundai, Mazda, Jaguar, Land Rover, Suzuki og Nissan.

Hvis du gerne vil finde ud af, hvor tit din bil skal på værksted, kan du kontakte dit lokale Terminalen-værksted, hvor vi sammen finder den bedste løsning for din bil.

Vil du mere?

 

Kontakt os Book service