IONIQ6 WCOTY Textpicker DK V3

Book prøvetur på Hyundai IONIQ 6

Årets bil i verden 2023

Hyundai IONIQ 6 er landet og har allerede markeret sig som en suveræn frontløber. Book en prøvetur nu og oplev Årets Bil i Verden 2023 hos din lokale forhandler. 

Strømlinet design, lang rækkevidde og hurtig opladning

Elbilen er en klasse for sig og overhaler allerede alle andre på vejen. Med tydelige spor i asfalten markerer IONIQ 6 sig som en elbil, man bare skal opleve. 

Hyundai IONIQ 6 har sine tydelige rødder i konceptbilen Prophecy og det skrånende tag er med til at understrege det strømlinede design på en dynamisk og sportslig måde.

Vil du prøve IONIQ 6?

Vil du opleve og prøve den nye Hyundai IONIQ 6, så book allerede nu din prøvetur. Det er muligt at booke en tur fra 1. maj.

Book nu

Modellen er vist med ekstraudstyr herunder 20” alufælge. Forbrug 139-151 Wh/km. CO2 0 g/km. Pris ekskl. metallak. Rækkevidde 429-614 km afhængig af batteristørrelse. Rækkevidde er afhængig af kørestil, udendørstemperatur og brug af komfortudstyr som aircondition m.m. Ladestander kan tilkøbes. Ladetid ved standard ladestation eller hjemmelader er ca. 7 1/2 time fra 10 til 100% Ladetid er ligeledes afhængig af udendørstemperatur, laderens tilstand og batteristatus. Vi tager forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl. Ved bestilling af biler fra fabrikken forventes i øjeblikket en længere leveringstid end normalt (9-12 mdr).