Terminalen Sommerdaek Bridgestone Topbanner

Skift til sommerdæk

Skift til sommerdæk – spar 20% på Bridgestone

Så snart temperaturen kommer over 7 grader, vil du opleve et bedre vejgreb, hvis du kører på sommerdæk. Der er mange, der opdager det, når tiden er inde, men du kan komme foran i køen på værkstedet, hvis du booker tid allerede nu.

Så kan du også få gavn af vores tilbud om 20% rabat på udvalgte dæk fra Bridgestone, og af vores opbevaringsservice af dine vinterdæk, til du skal bruge dem igen.

Book tid til dækskift

Book tid til dækskift

Der er altid rift om tiderne, når alle vil have skiftet dæk samtidig. Derfor kan du booke din tid hos Terminalen i forvejen, så du er sikker på at få en værkstedstid, der passer dig. Vi skifter dine dæk, og sørger for at din bil er klar til at køre ud i det danske forårs- og sommerland.

Book tid til dækskift her
Få helt nye sommerdæk på din bil

Få helt nye sommerdæk på din bil

Kan du huske, om dine sommerdæk er gode nok til at klare en ny sæson på den lune asfalt? Eller er det tid til et nyt sæt sommerdæk? Hos Terminalen får du 20% rabat på alle Bridgestone Turanza 5 og 6-dæk, så prisen for 4 stk. dæk inkl. montering, afbalancering og moms er fra 2.395,-.

Find din nærmeste Terminalen her

Gælder alle Bridgestone Turanza 5 og 6 dæk. Kampagnen gælder fra 1. april til 31. juni. Prisen er inklusiv montering, afbalancering og moms. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Gælder ikke komplethjul og helårsdæk

Lad os opbevare dine vinterdæk

Lad os opbevare dine vinterdæk

Det er vigtigt, at dine dæk bliver opbevaret rigtigt, når de ikke er i brug. Det kan Terminalen klare for dig. Vi sørger for den rigtige temperatur og de rette forhold for dine vinterdæk - og samtidig slipper du for at slæbe dem med frem og tilbage til værkstedet, når det er tid til at skifte. Noter i kommentarfeltet, at du ønsker opbevaring af dæk, når du booker tid til dækskift.

Kontakt os