Bagenden og fronten af Honda Jazz

Honda Jazz

Honda JAZZ er en smart bybil med imponerende rummelighed, omfattende sikkerhedssystem og avanceret hybridteknologi, der giver dig mulighed for at køre på ren el i byen. Oplev den nye Honda Jazz hos vores forhandler i Birkerød.

Smart hybridbil med masser af plads

Honda Jazz har et attraktivt sporty look og er udstyret med stilfulde 16” alufælge, bagagerumskapacitet på op til 1205 l, panoramaudsigt, hybridteknologi og et avanceret sikkerhedssystem, Honda Sensing, der omfatter adaptiv fartpilot, kollisionssikringssystem og vognbaneassistent.

Kabinen i Honda Jazz parkeret ved strand
Førersæderne i Honda Jazz

Og lad dig ikke narre af pladsen i den lille bil, for Honda Jazz er smart indrettet med maksimal udnyttelse af kabinen. Bilen har nemlig foldbare bagsæder, der giver dig mulighed for fleksibilitet og tilpasning efter behov, så du kan have flere personer med eller bruge pladsen til transport af større genstande.

Og så kan du selvfølgelig nyde godt af touchskærm til infotainmentsystemet, Apple CarPlay og Android Auto, der sikrer dig en upåklagelig integration af din smartphone og dermed den helt optimale brugeroplevelse.

 


Hybridteknologi, der giver fleksibilitet

Honda Jazz er en hybridbil, der giver dig mulighed for at køre i tre tilstande: elektrisk, hybrid og benzin.

Du kan køre på ren el ved lavere hastigheder og under lette belastninger, men så snart der er behov for mere kraft eller højere hastigheder, træder benzinmotoren i kraft og arbejder sammen med den elektriske motor for optimal ydeevne. Den elektrisk motor fungerer desuden som generator, der omdanner kinetisk energi fra bremsning og kørsel til elektricitet, der oplader bilens batteri.

Med Honda Jazz kan du trygt sætte dig bag rattet og nyde fleksibiliteten ved at køre i en hybridbil.

Vil du prøve bilen eller ønsker du personlig rådgivning?

*Honda Jazz 1.5 hybrid Crosstar Advance, 122 HK, model år 2024, brændstofsøkonomi 20,9 km/l ved kombineret kørsel, CO² 108 g/km ved kombineret kørsel, energiklasse A++, Pris fra 314.000 kr. Se vilkår, betingelser mv. på honda.dk. Den viste model kan være vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.

Honda Jazz 1.5 hybrid Advance Sport, 122 HK, model år 2024, brændstofsøkonomi 21,3 km/l ved kombineret kørsel, CO² 106 g/km ved kombineret kørsel, energiklasse A++, Pris fra 312.500 kr. Se vilkår, betingelser mv. på honda.dk. Den viste model kan være vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.