Ny Hyundai i20

Oplev den hos Terminalen

OPLEV DEN NYE HYUNDAI i20

Er du på jagt efter den perfekte bil til din dagligdag? Den nye Hyundai i20 giver dig masser af køreglæde og komfort, og selvom det er en minibil, er der masser af plads til både dig, dine passagerer og jeres bagage.

KOMFORT I DEN TRAVLE HVERDAG

Nyd hverdagens højdepunkter, og gør de travle øjeblikke mere behagelige med Hyundai i20. En bil der er sporty og elegant i sit design, og som er endnu mere iøjnefaldende i den nye version.

Faceliftet design

Faceliftet design

De små detaljer afslører, at Hyundai i20 er blevet justeret en smule. Det nye design på bilens kølergrill og kofangere giver et friskere og fornyet udtryk, der forstærker den livlige attitude.

Højt sikkerhedsniveau

Højt sikkerhedsniveau

Sikkerheden er i top med automatisk nødbremse, vognbaneassistent, træthedsregistrering og mange andre funktioner, der gør turen ekstra sikker for både dig og dine medtrafikanter.

Stilfuld og innovativ kabine

Stilfuld og innovativ kabine

Du har et sublimt overblik i førersædet, hvor du både har touchskærm og digitalt overblik placeret komfortabelt lige foran dig. Forbindelsesmulighederne er mange, og den stemningsfulde kabine får dig til at føle dig godt tilpas med det samme.

OPLEV HYUNDAI i20 HOS TERMINALEN