Hyundai KONA Electric oplades hjemme i indkørsel

Hyundai KONA Electric

Premiere 7.-8. oktober 2023

OPLEV DEN NYE KONA ELECTRIC

Du kan være blandt de første til at opleve den nye KONA Electric, når Terminalen holder Danmarkspremiere den 7.-8. oktober. Kom ud og oplev SUV'en, der er blevet endnu mere rummelig, end KONA hidtil har været, og som prismæssigt starter ved 299.995,-.

AERODYNAMISK, ELEKTRISK SUV

Den elektriske SUV er stadig lige så sjov, praktisk og charmerende, som den altid har været, men nu med en endnu mere elegant front, mere plads og en aerodynamik, der passer perfekt til dens effektive og elektriske køreevner.

Større og mere modig

Større og mere modig

Hyundai har gjort KONA bredere og længere i den elektriske udgave. Man fristes til at sige, at den er blevet voksen, selvom den stadig er ungdommelig, sjov og ikonisk at køre i.

Iøjnefaldende design

Iøjnefaldende design

Blandt de iøjnefaldende designelementer på KONA Electric er LED-båndet mellem forlygterne, som fremhæver SUV’ens bredde, og som er standardudstyr fra Advanced-modellen.

Stilfuld rummelighed

Stilfuld rummelighed

Hvis du føler, at KONA Electric er vokset, er det ikke bare noget, du bilder dig ind. Den er nemlig blevet 15 cm længere og 2,5 cm bredere. Det giver en større kabine og ekstra god plads.

OPLEV HYUNDAI KONA ELECTRIC HOS OS

7. oktober 2023: kl. 11.00-16.00 8. oktober 2023: kl. 11.00-16.00