7111050 TERM DK SEO Topbanner 3100X1330 V1

Hyundai-forhandler i Taastrup

Din lokale Hyundai-forhandler i Taastrup. Hos Terminalen i Taastrup har vi altid et stort udvalg af brugte og nye Hyundai-modeller stående, så kom forbi og lad vores Hyundai-specialister hjælpe dig med at finde den, der passer til dig.

Der er også en Hyundai til dig

Der er også en Hyundai til dig

Uanset, om du er på udkig efter en mikrobil, SUV eller en elbil, så findes der en Hyundai til dig. Vælg f.eks. én af de populære i-modeller, Hyundai i10, i20 eller i30, eller én af de rummelige SUV’er Hyundai KONA eller TUCSON. Du kan også vælge enten den prisbelønnede IONIQ 5 eller IONIQ 6, hvis din næste bil skal være elektrisk. Uanset hvilken ny Hyundai du vælger, følger der 5 års fabriksgaranti med uden kilometerbegrænsning.

Se alle modeller
Brugt Hyundai eller helt ny?

Brugt Hyundai eller helt ny?

Hos vores Hyundai-forhandler i Taastrup har vi både nye og brugte modeller. Vi har SUV'er og mikrobiler, elektriske biler, og vi har biler, der er drevet af benzinmotorer. Så kom forbi din autoriserede Hyundai-forhandler i Taastrup, og lad os hjælpe dig med at finde din nye Hyundai. Vi tager naturligvis gerne din nuværende bil i bytte. 

Find din Hyundai

Vejhjælp følger med

Der følger automatisk Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – med undtagelse af Grønland og Færøerne – med, når du køber din Hyundai hos Terminalen i Aarhus. Sørger du for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark, opretholdes ordningen igennem bilens levetid.

8 års garanti på batterier

Når du køber en elektrisk bil, tilbyder Hyundai 8 års garanti på batteripakken – med en kilometerbegrænsning på maksimalt 160.000 km. Garantien er din forsikring om, at Hyundais bilers batteripakker er gennemtestet. Garantien dækker nye og ældre modeller.

*Garantibestemmelserne for ældre modeller kan findes i garantihæftet. Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70% (mere end 30% fald i batteriets kapacitet). SOH skal kontrolleres via en Hyundai-diagnosetester.

5 års fabriksgaranti

Der følger 5 års fabriksgaranti med uden kilometerbegrænsning*, når du køber en ny Hyundai. Det giver tryghed og ro i sindet, uanset hvor mange kilometer du kører på de fem år. Det anbefales desuden, at service og reparation udføres på et autoriseret Hyundai-værksted, og at reservedelene svarer til dem, der er anvendt af Hyundai.

*5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde. Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti

Autoriseret Hyundai-værksted i Taastrup

Autoriseret Hyundai-værksted i Taastrup

Vælg et autoriseret Hyundai-værksted. Så giver du nemlig din bil de bedste forudsætninger for en lang levetid. Derudover er du sikker på at overlade din bil i hænderne på specialister, der kender din bil, og som foretager serviceeftersynet efter Hyundai-fabrikkens forskrifter.  

Læs mere

Kom forbi din Hyundai-forhandler i Taastrup

Kig forbi din Hyundai-forhandler i Taastrup og prøv den model, du er nysgerrig på. Via nedenstående formular kan du booke en prøvetur, eller du kan stille et spørgsmål, og så vender vi tilbage til dig. 

Læs mere om Terminalen Taastrup

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Taastrup