7111050 TERM DK SEO Værksted Aarhus Topbanner 3100X1330

Autoriseret værksted i Taastrup

Terminalens autoriserede værksted i Taastrup er klar til at hjælpe dig, hvis din bil har fået en skade eller skal til service. Vi tilbyder autoriseret serviceeftersyn af Hyundai, BYD, Mazda og Suzuki. Nedenfor kan du læse om fordelene ved at vælge et autoriseret værksted samt alle de services, dit lokale værksted i Taastrup tilbyder.

Fordele ved at vælge autoriseret værksted

Fordele ved at vælge autoriseret værksted

Det er en god ide at vedligeholde din bil efter fabrikkens foreskrifter og intervaller. Når du benytter et autoriseret værksted, er du sikker på, at din bil håndteres af specialuddannede teknikere, som overholder bilfabrikkernes forskrifter og udelukkende anvender originale reservedele. Derudover anbefales det for de fleste nyere biler, at serviceeftersyn og reparationer foretages på et autoriseret værksted for at opretholde garantien.

Læs mere om services
Skal vi hente og bringe din bil?

Skal vi hente og bringe din bil?

Vi tilbyder at hente din bil og aflevere den retur til dig ifm. med service af din bil. Vi henter bilen på din hjemmeadresse eller din arbejdsplads. Det eneste krav er, at der ikke er mere end 15 km fra vores autoriserede værksted i Taastrup og til der, hvor vi skal hente og bringe din bil.

Læs mere
Har din bil fået en skade?

Har din bil fået en skade?

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, så vi kan hjælpe dig, hvis din bil har fået en skade. Vores mekanikere efteruddannes løbende, så du er sikret den bedste og mest professionelle reparation af alle typer skader. Vi tilbyder også en lånebil, hvis du har brug for det.

Læs mere

Kig forbi vores forhandler

Hvis du alligevel kommer forbi vores værksted i Taastrup, kan du også kigge ind hos vores bilforhandler. Vi sælger både brugte biler i forskellige bilmærker, og helt nye biler fra Hyundai og BYD.

Læs mere

Book din værkstedtid nu

Er det tid til at få foretaget autoriseret service af din bil? Skal du have vinterdæk på? Har din bil fået en skade eller skal den gøres klar til syn? Klik på nedenstående, indtast din nummerplade og køre kilometer, vælg dit lokale værksted i Taastrup, vælg service og book et tidspunkt, der passer dig.

Book værkstedstid