7111050 TERM DK SEO Topbanner 3100X1330 V1

Hyundai-forhandler i Odense

Din lokale Hyundai-forhandler er Terminalen i Odense. Vi har altid et stort udvalg af brugte og nye modeller , så du kan finde lige den Hyundai, der passer til dit behov. Kom forbi, og lad vores Hyundai-specialister hjælpe dig.

Find din Hyundai hos os

Find din Hyundai hos os

Uanset, om du er på udkig efter en mikrobil, en SUV eller en elbil, så findes der en Hyundai til dig. Vælg f.eks. én af de populære i-modeller, Hyundai i10, i20 eller i30, én af de rummelige SUV’er Hyundai KONA eller TUCSON, eller du kan vælge IONIQ 5 eller IONIQ 6, som er elektriske. Husk: Der følger 5 års fabriksgaranti med uden kilometerbegrænsning, når du køber en ny Hyundai.

Se alle modeller
Brugt Hyundai eller helt ny?

Brugt Hyundai eller helt ny?

Hos vores Hyundai-forhandler i Odense har vi både nye og brugte modeller i alle størrelser og drivlinjer. Så kom forbi din autoriserede Hyundai-forhandler i Odense og lad os hjælpe dig med at finde din nye bil. Og få en byttepris, hvis du vil sælge din nuværende bil til os. 

Find din Hyundai

Vejhjælp følger med

Når du køber din Hyundai hos Terminalen i Odense, får du automatisk Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – med undtagelse af Grønland og Færøerne. Og hvis du sørger for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark, kan du opretholde ordningen hele bilens levetid. 

8 års garanti på batterier

Når du køber en elektrisk bil, tilbyder Hyundai 8 års garanti på batteripakken – dog maksimalt 160.000 km. Garantien er din forsikring om, at selvom elbiler er fyldt med teknologi, er Hyundais bilers batteripakker gennemtestet. Batterigarantien dækker nye og ældre modeller.

*Garantibestemmelserne for ældre modeller kan findes i garantihæftet. Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70% (mere end 30% fald i batteriets kapacitet). SOH skal kontrolleres via en Hyundai-diagnosetester.

5 års fabriksgaranti

Når du køber en ny Hyundai, følger der 5 års fabriksgaranti med uden kilometerbegrænsning.* Det betyder tryghed og ro i sindet – uanset hvor mange kilometer du kører på de fem år. Det anbefales desuden, at service og reparation udføres på et autoriseret Hyundai-værksted, og at reservedelene svarer til dem, der er anvendt af Hyundai.

*5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde. Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti

Autoriseret Hyundai-værksted i Odense

Autoriseret Hyundai-værksted i Odense

Når du vælger et autoriseret Hyundai-værksted, giver du din bil de bedste forudsætninger for en lang levetid. Vi kender din bil og foretager serviceeftersynet efter Hyundai-fabrikkens forskrifter. Derudover får du Hyundai Vejhjælp med i prisen, hvis du overholder de planmæssige eftersyn.

Læs mere

Kom forbi din Hyundai-forhandler i Odense

Book en prøvetur på forhånd. Det gør du via nedenstående formular. Du kan også stille spørgsmål til modellerne, til finansiering eller værkstedspriser.

Læs mere om Terminalen Odense

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Odense