7111050 TERM DK SEO Værksted Aarhus Topbanner 3100X1330

Autoriseret værksted i Odense

Når din bil skal vedligeholdes, er Terminalens autoriserede værksted i Odense klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder bl.a. autoriseret serviceeftersyn af Hyundai, BYD, Mazda og Suzuki. På denne side kan du læse mere om fordelene og alle de services, dit lokale værksted i Odense tilbyder.

Fordele ved et autoriseret værksted

Fordele ved et autoriseret værksted

Serviceeftersyn er med til at forlænge bilens levetid, og det forebygger skader og reparationer. Og når du vælger et autoriseret serviceværksted, er du sikker på, at din bil håndteres af specialuddannede teknikere, som overholder bilfabrikkernes forskrifter og anvender originale reservedele. Derudover anbefales det for de fleste nyere biler, at serviceeftersyn og reparationer foretages på et autoriseret værksted, så garantien opretholdes.

Læs mere om services
Vi henter og bringer din bil til service

Vi henter og bringer din bil til service

Vi tilbyder at hente din bil og aflevere den retur til dig ifm. med et service. Vi kan hente bilen på din hjemmeadresse, eller på din arbejdsplads. Det eneste krav er, at der ikke er mere end 15 km fra vores autoriserede værksted i Odense og til der, hvor vi skal hente og bringe din bil.

Læs mere
Har bilen fået en skade?

Har bilen fået en skade?

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, og vi er derfor klar til at hjælpe dig, hvis din bil har fået en skade. Vores mekanikere bliver løbende opdateret med ny viden og uddannelse, så du er sikret den bedste og mest professionelle reparation. Og du kan naturligvis få en lånebil, hvis du har behov for det.

Læs mere

Kig også forbi vores forhandler

Hvis du alligevel kommer forbi vores værksted i Odense, kan du kigge ind forbi vores bilforhandler. Her sælger vi brugte biler i forskellige bilmærker, og helt nye biler fra mærkerne: Hyundai, BYD, Suzuki og Mazda .

Læs mere

Book din værkstedtid nu

Er det tid til at få foretaget autoriseret service af din bil? Har du fået en skade? Eller skal du have skiftet dæk? Klik på nedenstående, indtast dine oplysninger og vælg et tidspunkt, der passer dig.

Book værkstedstid