7111050 TERM DK SEO Topbanner 3100X1330 V1

Hyundai-forhandler i Birkerød

Terminalen i Birkerød er din lokale Hyundai-forhandler. Vi har et stort udvalg af brugte og helt nye modeller stående, så du kan finde lige den Hyundai, der passer til dig. Kig forbi, og lad vores Hyundai-specialister hjælpe dig.

Vælg den Hyundai, der passer til dig

Vælg den Hyundai, der passer til dig

Bybil, pendlerbil, familiebil? Benzin eller el? Der findes en Hyundai, der kan opfylde dine behov. F.eks. de populære i-modeller, Hyundai i10, i20 eller i30 med benzinmotor. Er du på udkig efter en rummelig SUV, kan du vælge Hyundai KONA eller TUCSON. Skal din næste bil være en elbil, er IONIQ 5, IONIQ 6 eller KONA Electric gode bud. Og husk: Der følger 5 års fabriksgaranti med uden kilometerbegrænsning, når du køber en ny Hyundai.

Se alle modeller
Helt ny? Eller brugt Hyundai?

Helt ny? Eller brugt Hyundai?

Vores Hyundai-forhandler i Birkerød har både nye og brugte modeller stående. Og du er velkommen til at tage en prøvetur i dem, du er nysgerrig på, så du kan finde det helt rette match. Når din næste bil er fundet – uanset om den er ny eller brugt – kan vi tilbyde dig en byttepris for din nuværende bil.

Find din Hyundai

Hyundai Vejhjælp

Når du køber din Hyundai hos Terminalen i Birkerød, får du automatisk Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – med undtagelse af Grønland og Færøerne. Og når du sørger for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark, opretholder du samtidig ordningen igennem hele bilens levetid.

8 års garanti på batteripakke

Når du køber en el- eller hybridbil fra Hyundai, får du 8 års garanti på batteripakken, men en kilometerbegrænsning på 160.000 km. Garantien forsikrer dig om, at din Hyundais batteripakke er gennemtestet. Garantien dækker nye og ældre modeller.

*Garantibestemmelserne for ældre modeller kan findes i garantihæftet. Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70% (mere end 30% fald i batteriets kapacitet). SOH skal kontrolleres via en Hyundai-diagnosetester.

5 års fabriksgaranti

Når du køber en ny Hyundai, får du 5 års fabriksgaranti med uden kilometerbegrænsning.* Det giver tryghed, og du kan – med ro i sindet – tilbagelægge ubegrænsede kilometer i perioden og vide, at din bil er dækket af garanti. Det anbefales, at service og reparation udføres på et autoriseret Hyundai-værksted, og at reservedelene svarer til dem, der er anvendt af Hyundai.

*5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde. Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti

Autoriseret Hyundai-værksted i Birkerød

Autoriseret Hyundai-værksted i Birkerød

Giv din bil de bedste forudsætninger for en lang levetid ved at vælge et autoriseret Hyundai-værksted. Mekanikerne kender din bil og foretager serviceeftersynet efter Hyundai-fabrikkens forskrifter. Og når du overholder de planmæssige serviceeftersyn, får du Hyundai-vejhjælp med i prisen.  

Læs mere

Kom forbi din Hyundai-forhandler i Birkerød

Book en prøvetur i den model, du er nysgerrig på. Så sørger vi for, den holder klar til dig, når du kommer.

Læs mere om Terminalen Birkerød

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Birkerød