7111050 TERM DK SEO Værksted Aarhus Topbanner 3100X1330

Autoriseret værksted i Birkerød

Terminalens autoriserede værksted i Birkerød er klar til at hjælpe dig, når din bil skal serviceres eller repareres. Vi tilbyder bl.a. autoriseret serviceeftersyn af Hyundai, BYD og Honda. Læs mere om fordelene og de services, dit lokale værksted i Birkerød tilbyder.

Der er fordele ved at vælge et autoriseret værksted

Der er fordele ved at vælge et autoriseret værksted

Et serviceeftersyn forlænger levetiden og kan være med til at forebygge skader og reparationer. Og når du vælger vores autoriserede serviceværksted i Birkerød, er du sikker på, at din bil håndteres af specialuddannede teknikere, som overholder bilfabrikkernes forskrifter og anvender originale reservedele. Derudover er serviceeftersyn og reparationer, som foretages på et autoriseret værksted, med til at opretholde garantien i den medfølgende periode.

Læs mere om services
Vi henter din bil. Og leverer den retur

Vi henter din bil. Og leverer den retur

Vi tilbyder at hente og bringe din bil retur ifm. med, at du får foretaget service. Vi henter bilen hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Det eneste krav er, at der ikke er mere end 15 km fra vores autoriserede værksted i Birkerød og til den adresse, hvor vi skal hente og aflevere bilen retur. 

Læs mere
Er skaden sket?

Er skaden sket?

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, og vi er derfor klar til at hjælpe dig, hvis din bil har fået en skade. Vores mekanikere efteruddannes løbende, så du er sikret den bedste og mest professionelle reparation af alle typer skader. Og har du brug for en lånebil, tilbyder vi også det.

Læs mere

Kig forbi vores forhandler

Hvis du skal have tiden til at gå, mens vi servicerer din bil på vores værksted, kan du kigge ind hos vores bilforhandler og opleve nye biler fra Hyundai og BYD og brugte biler i forskellige bilmærker.

Læs mere

Book din værkstedtid nu

Er det tid til at få foretaget autoriseret service af din bil? Er det tid til hjulskifte? Eller har din bil fået en skade? Udfyld formularen, vælg dit lokale værksted i Birkerød og find en tid, der passer dig. 

Book værkstedstid