Terminalen Serviceaftale 3100X1330

Terminalen serviceaftale

Hos Terminalen er vi autoriseret i at servicere en lang række bilmærker og med en serviceaftale hos os, er du sikret 100% budgetsikkerhed for udgifterne til service på din bil.

Med en Terminalen Serviceaftale betaler du et fast månedligt beløb, og du modtager derfor ingen faktura ved dine servicebesøg. Aftalen indeholder nemlig også eventuelle reparationer samt udskiftning af sliddele*. Du kan derfor frit køre til service hos din nærmeste Terminalen forretning.

Det er muligt for dig at tilkøbe en Terminalen Serviceaftale til din bil indtil 12 måneder efter første registreringsdato, eller indtil den har kørt maksimalt 10.000 km.

Eksklusiv dæk og glas.

Fordele ved en Terminalen Serviceaftale:

  • 100% budgetsikkerhed - Du slipper for uforudsete udgifter
  • Du er ikke bundet til et værksted, du kan frit vælge mellem vores 6 forhandlere
  • Du undgår eventuelle prisstigninger
  • Du sikrer dig en høj gensalgsværdi, da din bil bliver serviceret på et autoriseret værksted
  • Du sparer 10-20% i forhold til Terminalens vejledende udsalgspriser
  • Dygtige medarbejdere

Vi sikrer dig certificerede mekanikere, der har alle de tekniske kurser og ved, hvordan din bil er skruet sammen, mens vi bruger originale reservedele, så du altid er godt kørende med reservedele af højeste kvalitet. Vi dokumenterer naturligvis altid vores arbejde, så du beholder fabriksgarantien i hele garantiperioden.

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du er sikker på at komme hjem med en serviceaftale, der dækker netop dine behov.

Hvad koster en serviceaftale til din bil?

Hvis du er interesseret i at få en vejledende pris på, hvad en serviceaftale til netop din bil vil koste, så kan du her prøve vores prisberegner. Prisberegneren udregner prisen på baggrund af forskellige tekniske oplysninger om din bil.

Hvis du ønsker et præcist tilbud på en serviceaftale, så er du meget velkommen til at kigge forbi din nærmeste Terminalen forhandler, hvor vi samtidig kan rådgive dig til den mest optimale serviceaftale for dig og din bil eller kontakt os gennem nedenstående formular.