Fronten af Honda HR-V kørende langs træer

Honda HR-V Hybrid

Mærk energien

Du har nu muligheden for at få fat i den nye hybridbil. En SUV med hybridteknologi og enestående elektrificeret ydeevne

Ventetiden er ovre, og du kan nu bestille din helt egen Honda HR-V Hybrid. En forfriskende og energisk hybrid, som leverer dynamisk og elektrificeret ydeevne. Den stilfulde SUV bruger elmotorer sammen med benzinmotoren under daglige køreforhold for at skabe den optimal ydeevne og spændende acceleration. Takket være Electric Drive får man en øjeblikkelig acceleration, når man sætter den i gang, ved at bruge den energi, der er lagret i batteriet, til at drive elmotorerne.

Ikke nok med, at den nye hybrid kører på hybrid teknologi, så har den også en nyudviklet platform, der sikrer optimal pladsudnyttelse. Derudover indeholder hybriden en selvopladende hybridteknologi, som medfører, at man aldrig behøver at tilslutte en ledning. Den nye Honda er nemlig en selvopladende fuldhybrid, som trækker kraft fra regenerativ opbremsning.

Honda HR-V er lavet ud fra et minimalistiske design i en sportscoupé-stil inspireret af F1-teknologien, og pakker enhver rejse med masser af kraft, vitalitet og alsidighed. Fordelene ved Honda HR-V er derfor uendelige. Hvis vi skal opsummere, sikrer man ved købet af den nye hybridbil, Honda HR-V:

 

  • Den fulde hybridoplevelse
  • Aldrig mere opladning
  • Stilfuld SUV i sportscoupé-stil
  • Optimal pladsudnyttelse

 

Er du overbevist? Det forstår vi godt. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at booke en prøvetur. Honda forhandles kun i vores butik i Birkerød 

Book prøvetur