Terminalen Roskildevej

Terminalen Roskildevej er overgået til ERA BILER

Kære kunde,

Som led i udviklingen af Terminalen kæden er vi ved at revidere og justere strategien. Det medfører blandt andet øget fokus på Hyundai og BYD, samt andre bilmærker Nic. Christiansen Gruppen selv importerer til Danmark. Sideløbende hermed bringes samarbejdet med kædens øvrige nybilsmærker til ende.

Konkret betyder det for Terminalen Roskildevej, at der fra 1. maj 2024 ikke længere vil blive forhandlet fabriksnye Nissan fra denne adresse.  Ønsker du efter denne dato at købe en ny Nissan, hjælper vi dig meget gerne i vores forretning i Kastrup, som fortsat er autoriseret Nissan forhandler. På Roskildevej i Taastrup fortsætter vi med at tilbyde autoriseret service på Nissan frem til 31. marts 2025.

1. maj 2024 er også dagen, hvor Terminalen Roskildevej bliver en del af ERA BILER kæden, som Nic. Christiansen Gruppen overtog 1. februar 2024. ERA BILER er autoriseret Toyota forhandler med forretninger i henholdsvis Hillerød, Helsinge og Frederikssund - og per 1. maj 2024 også på Roskildevej i Taastrup. Fra forretningen på Roskildevej i Taastrup vil fremadrettet forhandles Toyota person- og erhvervsbiler, samt nyere brugte biler.  Alle medarbejdere fra Terminalen Roskildevej fortsætter hos ERA BILER, og det vil derfor være velkendte ansigter, du møder, når du besøger forretningen. BYD showroom på samme adresse fortsætter uændret som en del af Terminalen Taastrup.

Mvh Mads Iversen, Direktør

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvordan kommer jeg i kontakt med Terminalen Roskildevej/ERA BILER?
Jeg har købt en ny bil hos Terminalen Roskildevej. Hvor kører jeg den til service og garantiarbejde i fremtiden?
Jeg har købt en brugt bil hos Terminalen Roskildevej. Hvor kan jeg henvende mig med eventuelle spørgsmål, fejl og mangler?
Jeg har en serviceaftale hos Terminalen Roskildevej. Hvordan forholder jeg mig fremadrettet?
Jeg skal betale en faktura fra Terminalen Roskildevej. Hvilket kontonummer skal jeg benytte?
Jeg er tryg ved personalet hos Terminalen Roskildevej. Hvad sker der med dem?
Mine vinter/sommerhjul er opbevaret med Terminalen Roskildevej. Hvad sker der med dem?
Hvad sker der med BYD Showroom, der ligger på samme adresse?
Hvad betyder dette for Terminalen Taastrup?