Suziki Hero 3100 X 1373

Suzuki-forhandler i Odense

Terminalen i Odense er din lokale Suzuki-forhandler. Vi har både nye og bruge, og uanset om du leder efter en familiebil, SUV eller en mikrobil, så kom forbi, og lad vores Suzuki-specialister hjælpe dig.

Klassiske og nye Suzuki-modeller

Klassiske og nye Suzuki-modeller

Blandt de mange Suzuki-modeller er minibilen Suzuki Swift en af de mest populære. Den lille Suzuki Ignis er en oplagt bybil, mens Suzuki Vitara og Suzuki S-Cross er populære SUV'er med plads til hele familien. Hvis du er til en bil med en helt anden attitude, er Suzuki Jimny noget for dig. Uanset hvad du er til, er du velkommen hos din Suzuki-forhandler, Terminalen i Odense.

Se alle modeller
Brugt Suzuki eller ny Suzuki?

Brugt Suzuki eller ny Suzuki?

Terminalen i Odense har altid et godt udvalg af nye Suzuki-biler. Ofte har vi også en del brugte Suzuki-biler at vælge mellem, og vi giver dig gerne et bud på at købe din brugte bil, når du overvejer at skifte den ud.

Find din Suzuki
Autoriseret Suzuki-værksted i Odense

Autoriseret Suzuki-værksted i Odense

Når du vælger et autoriseret Suzuki-værksted, kan du være sikker på, at der udelukkende anvendes originale reservedele. Derudover er mekanikerne uddannede i lige nøjagtig din bils elektronik, motor og karosseri, således at Suzuki-fabrikkens forskrifter altid overholdes. Det kan både forlænge din bils levetid, og det giver dig ro i maven.

Læs mere
Suzuki er højt udstyrsniveau og gode priser

Suzuki er højt udstyrsniveau og gode priser

Suzuki skaber biler i mange forskellige størrelser, typer og prisklasser. F.eks. står de både bag populære minibiler, SUV'er i flere størrelser, offroadere og sportsbiler. De første Suzuki-biler rullede ud på vejene for omtrent 70 år siden, og siden er det japanske bilmærke blevet blandt de mest populære i verden. Nok fordi udstyrsniveauet er højt. Adaptiv fartpilot er eksempelvis standard i modellerne Vitara, S-Cross, Swac, Across og i Swift.

Kom forbi din Suzuki-forhandler i Odense

Hvis du vil være sikker på, at den Suzuki du er nysgerrig på, holder klar når du kommer, kan du booke en prøvetur via nedenstående formular. Du kan også stille spørgsmål via formularen til f.eks. finansiering eller værkstedspriser. 

Læs mere om Terminalen Odense

Se åbningstider og læs mere om de øvrige bilmærker, vi sælger.

Terminalen Odense