7111050 TERM DK SEO BYD Aarhus Topbanner 3100X1330

BYD-forhandler i Odense

Terminalen i Odense er din lokale BYD-forhandler. Vi har både nye og brugte modeller, så kom forbi, og lad BYD-specialister hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til dig.

Hvilken BYD er den rigtige for dig?

Hvilken BYD er den rigtige for dig?

Hvis du leder efter en elektrisk bil, kan BYD meget vel være bilmærket for dig. Du kan vælge den legesyge BYD DOLPHIN, den ekspressive og dynamiske BYD ATTO 3, den innovative BYD SEAL eller den rummelige BYD SEAL U. Uanset hvilken du vælger, følger fabriksgaranti på 6 år/150.000 km og batterigaranti på 8 år/200.000 km med.

Se alle modeller
Ny BYD? Eller brugt?

Ny BYD? Eller brugt?

Hos vores BYD-forhandler i Odense har vi både helt nye og brugte modeller. Vi er autoriseret forhandler af BYD og er derfor uddannet til at give dig den bedste rådgivning. Og hvis du i forbindelse med købet, gerne vil sælge din nuværende bil, tilbyder vi dig en byttepris.

Find din BYD
Verdenskendt, verdensklasse BYD

Verdenskendt, verdensklasse BYD

BYD er på verdensplan et af de bedst sælgende elbilbrands. Fælles for alle modellerne er, at de er veludstyrede og fyldt med sikkerhedsudstyr. Derudover har de et Blade Battery, som fylder 50 % mindre end traditionelle batteripakker. Det forbereder energitætheden, giver længere rækkevidde og så har batterierne en lang levetid på over 5000 op og afladningscyklusser.

Autoriseret BYD-værksted i Odense

Autoriseret BYD-værksted i Odense

Når du vælger et autoriseret BYD-værksted, overlader du din bil i hænderne på specialister. Det betyder, du giver din bil de bedste forudsætninger for at opnå lang levetid. Derudover udfører vi servicet præcis, som BYD-fabrikken anbefaler, og vi anvender udelukkende originale reservedele. 

Læs mere

Kom forbi din BYD-forhandler i Odense

Hvis du vil være sikker på, at den model, du er nysgerrig på, holder klar til dig, kan du booke en prøvetur på forhånd. Det gør du via nedenstående formular. Via formularen kan du også stille spørgsmål til modellerne, til finansiering eller værkstedspriser.

Læs mere om Terminalen Odense

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Odense