7111050 TERM DK SEO Nissan Odense Topbanner 3100X1330

Nissan-forhandler på Amager

Som Nissan-forhandler er Terminalen på Amager leveringsdygtige i en række af de spændende biler fra den japanske producent. Nissan-biler omfatter en bred vifte af biltyper fra små biler til SUV, fra elbiler til biler med benzinmotor - og naturligvis dem midt imellem, plug-in Hybrid-modeller.

 Firehjulstrækkere og kompakte SUV’er

Firehjulstrækkere og kompakte SUV’er

Nissan er kendetegnet ved at levere biler til en fornuftig pris, der er i høj kvalitet, har et højt sikkerhedsniveau, og som er moderne og praktiske. Det gør Nissan til en bil, der både passer til familier og til den eventyrlystne. Nissans mest kendte modeller er den kompakte og smarte Nissan Juke, den praktiske SUV Nissan Qashqai, elbilerne Nissan Leaf og Nissan Ariya, samt den store SUV Nissan X-Trail.

Se alle modeller
Brugte og nye Nissan-modeller

Brugte og nye Nissan-modeller

Kom forbi Terminalen på Amager, som er din lokale Nissan-forhandler, og find din nye Nissan. Uanset om det skal være en brugt eller en ny, en SUV, eller om du udelukkende er interesseret i elektriske Nissan-modeller, er vi klar til at rådgive dig, så du finder den model, der er den rigtige for dig.

Find din Nissan
Let, problemfrit og spændende

Let, problemfrit og spændende

Det er, hvad Nissan lover deres kunder. Og det lever de op til. Tag f.eks. Nissan Qashqai, som kombinerer det tiltalende ved en SUV med en kompakt hatchbacks størrelse, effektivitet og ydeevne, og som nok er en af de mest populære Nissan-modeller, fordi designet er tiltalende, den er rummelig og komforten er god.

 Autoriseret Nissan-værksted på Amager

Autoriseret Nissan-værksted på Amager

Når du vælger vores autoriserede Nissan-værksted hos Terminalen Amager, kan du være sikker på, vi udelukkende anvender originale reservedele. Derudover overlader du din bil i hænderne på mekanikere, der er specialister i netop din bil, og som kender den. Vi overholder Nissan-fabrikkens forskrifter, som dels kan forlænge din bils levetid, og dels give dig ro i maven.  

Læs mere

Kom forbi din Nissan-forhandler på Amager

Via formularen nedenfor kan du booke en prøvetur og du kan stille spørgsmål til f.eks. finansiering eller værkstedspriser. Så vender vi retur til dig.

Læs mere om Terminalen Amager

Se åbningstider og læs mere om de øvrige bilmærker, vi sælger, hos Terminalen på Amager.

Terminalen Amager