7111050 TERM DK SEO Topbanner 3100X1330 V1

Hyundai-forhandler på Amager

Terminalen på Amager er din lokale Hyundai-forhandler. Vi har altid et stort udvalg af brugte og nye modeller stående, så du kan finde lige den Hyundai, der passer til dig. Kom forbi, og lad vores Hyundai-specialister hjælpe dig.

Der findes også en Hyundai til dig

Der findes også en Hyundai til dig

Uanset, om du er på udkig efter en mikrobil, en SUV eller en elbil, så er der en Hyundai til dig. Vælg f.eks. én af de populære i-modeller, Hyundai i10, i20 eller i30. Eller vælg en SUV, Hyundai KONA eller TUCSON, en elektrisk IONIQ 5, IONIQ 6 eller KONA Electric, eller vælg en plug-in hybrid. Uanset hvilken du vælger, følger der 5 års fabriksgaranti med uden kilometerbegrænsning. 

Se alle modeller
En brugt eller en helt ny Hyundai?

En brugt eller en helt ny Hyundai?

Hos vores Hyundai-forhandler på Amager har vi både nye og brugte modeller. Vi har SUV'er og mikrobiler, elektriske biler, og vi har biler med konventionelle forbrændingsmotorer. Så kom forbi din autoriserede Hyundai-forhandler på Amager, og lad os hjælpe dig med at finde din nye bil. 

Find din Hyundai

Få Hyundai Vejhjælp med

Når du køber din Hyundai hos Terminalen på Amager, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – med undtagelse af Grønland og Færøerne. Sørger du for at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark, kan du opretholde ordningen igennem hele bilens levetid.

8 års garanti på batterier

Når du køber en elektrisk bil, tilbyder Hyundai 8 års garanti på batteripakken – dog maksimalt 160.000 km. Garantien er din forsikring om, at selvom elbiler er fyldt med teknologi, er Hyundais bilers batteripakker gennemtestet. Batterigarantien dækker nye og ældre modeller.

*Garantibestemmelserne for ældre modeller kan findes i garantihæftet. Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70% (mere end 30% fald i batteriets kapacitet). SOH skal kontrolleres via en Hyundai-diagnosetester.

5 års fabriksgaranti

Når du køber en ny Hyundai, får du 5 års fabriksgaranti med uden kilometerbegrænsning.* Det betyder tryghed og ro i sindet – uanset hvor mange kilometer du kører på de fem år. Det anbefales desuden, at service og reparation udføres på et autoriseret Hyundai-værksted, og at reservedelene svarer til dem, der er anvendt af Hyundai.

*5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde. Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti

Autoriseret Hyundai-værksted på Amager

Autoriseret Hyundai-værksted på Amager

Når du vælger et autoriseret Hyundai-værksted, giver du din bil de bedste forudsætninger for en lang levetid. Vi kender din bil, vi foretager serviceeftersynet efter Hyundai-fabrikkens forskrifter, og hvis du overholder de planmæssige eftersyn, får du Hyundai-vejhjælp med i prisen.  

Læs mere

Kom forbi din Hyundai-forhandler på Amager

Hvis du vil være sikker på, at den model, du er nysgerrig på, holder klar til dig, kan du booke en prøvetur på forhånd via nedenstående formular. I den kan du også stille spørgsmål, som vores specialister vil besvare. 

Læs mere om Terminalen Amager

Se åbningstider og læs mere om de bilmærker, vi sælger.

Terminalen Amager