7111050 TERM DK SEO Værksted Aarhus Topbanner 3100X1330

Autoriseret værksted på Amager

Når din bil skal vedligeholdes, er Terminalens autoriserede værksted på Amager klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder bl.a. autoriseret serviceeftersyn af Hyundai, Nissan og BYD. Her kan du læse mere om fordelene og alle de services, dit lokale værksted på Amager tilbyder.

Fordele ved et autoriseret værksted

Fordele ved et autoriseret værksted

Regelmæssige serviceeftersyn kan være med til at forebygge skader og reparationer. Og når du vælger et autoriseret værksted, er du sikker på, at din bil håndteres af specialuddannede teknikere, som overholder alle forskrifter, og som anvender originale reservedele. Derudover anbefales det for de fleste nyere biler, at serviceeftersyn og reparationer foretages på et autoriseret værksted for at opretholde garantien.

Læs mere om services
Skal vi hente og bringe din bil?

Skal vi hente og bringe din bil?

Vi tilbyder at hente din bil og aflevere den retur til dig ifm. med et service. Vi kan hente bilen på din hjemmeadresse eller på din arbejdsplads. Det eneste krav er, at der ikke er mere end 15 km fra vores autoriserede værksted på Amager. 

Læs mere
Er uheldet ude?

Er uheldet ude?

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis din bil har fået en skade. Vi samarbejder nemlig med alle danske forsikringsselskaber, og vores mekanikere bliver løbende opdateret med ny viden, så du er sikret den bedste og mest professionelle reparation af alle typer skader. Og har du brug for en lånebil, er det også en mulighed. 

Læs mere

Besøg også vores forhandler

Hvis du alligevel kommer forbi vores værksted på Amager, er du velkommen til at kigge ind forbi vores bilforhandler. Her sælger vi brugte biler i forskellige bilmærker, og helt nye biler fra mærkerne: Hyundai, BYD og Nissan.

Læs mere

Book din værkstedtid nu

Er det tid til at få foretaget autoriseret service? Har din bil fået en skade, eller skal den gøres klar til syn? Klik på nedenstående, indtast din nummerplade og kørte kilometer, vælg dit lokale værksted på Amager, vælg service og book et tidspunkt, der passer dig.

Book værkstedstid