7111050 TERM DK SEO Værksted Aarhus Topbanner 3100X1330

Autoriseret værksted i Aarhus

Når din bil skal vedligeholdes, er Terminalens autoriserede værksted i Aarhus klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder bl.a. autoriseret serviceeftersyn af Hyundai, Land Rover, Jaguar og BYD. På denne side kan du læse mere om fordelene og alle de services, dit lokale værksted i Aarhus tilbyder.

Fordele ved at vælge autoriseret værksted

Fordele ved at vælge autoriseret værksted

Et serviceeftersyn på din bil er med til at forlænge dens levetid. Samtidig kan eftersynet være med til at forebygge skader og reparationer. Og når du vælger et autoriseret serviceværksted, er du sikker på, at din bil håndteres af specialuddannede teknikere, som overholder bilfabrikkernes forskrifter og anvender originale reservedele. Derudover anbefales det for de fleste nyere biler, at serviceeftersyn og reparationer foretages på et autoriseret værksted for at opretholde garantien.

Læs mere om services
Vi henter og bringer din bil til service

Vi henter og bringer din bil til service

Vi tilbyder at hente din bil og aflevere den retur til dig ifm. med et service. Vi kan hente bilen på din hjemmeadresse, men vi kan også hente den på din arbejdsplads og dermed spare dig tid. Det eneste krav er, at der ikke er mere end 15 km fra vores autoriserede værksted i Aarhus og til der, hvor vi skal hente og bringe din bil.

Læs mere
Har din bil fået en skade?

Har din bil fået en skade?

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, og vi er derfor klar til at hjælpe dig, hvis din bil har fået en skade. Vores mekanikere bliver løbende opdateret med ny viden og uddannelse, så du er sikret den bedste og mest professionelle reparation af alle typer skader. Og har du brug for en lånebil, mens vi reparerer din bil, tilbyder vi også det.

Læs mere

Kig forbi vores forhandler

Hvis du alligevel kommer forbi vores værksted i Aarhus, kan du kigge ind forbi vores bilforhandler. Her sælger vi brugte biler i forskellige bilmærker, og helt nye biler fra mærkerne: Hyundai og BYD.

Læs mere

Book din værkstedtid nu

Er det tid til at få foretaget autoriseret service af din bil? Skal du have vinterdæk på? Har din bil fået en skade eller skal den gøres klar til syn? Klik på nedenstående, indtast din nummerplade og køre kilometer, vælg dit lokale værksted i Aarhus, vælg service og book et tidspunkt, der passer dig.

Book værkstedstid