Terminalenmekaniker gennemgår undervogn på bil

Undervogns­behandling

Spar 20% på undervogns­behandling hos Terminalen

Vinterstøvler holder dine fødder tørre. Den store frakke holder dig varm. Og en influenzavaccine øger din sandsynlighed for ikke at blive syg. De kolde og mørke måneder kræver lidt ekstra – også for din bil, der ikke bare kan have brug for vinterdæk men også for en undervognsbehandling.

EN VACCINE MOD RUST

En undervognsbehandling fungerer lidt som en influenzavaccine. For med is, frost, grus og salt på vejene, bliver din bil udsat for lidt af hvert i den danske vinter, og behandlingen gør, at bilen bedre kan afvise de rustskader, vintervejret kan medføre.

Derfor anbefaler vi, at du får din bil undervognsbehandlet med jævne mellemrum. Hvis det er flere år siden, du sidst har haft din bil igennem en behandling, kan du glæde dig over, at vi fra 1. oktober til 31. december 2023 giver 20% rabat på en SUVO undervognsbehandling*, så din bil er klar til vinterens udfordringer.

*Undervognsbehandlingen skal være udført inden d. 31/12 

 

Book værkstedstidKontakt værksted

Grafisk visualisering af en lille bil

Kompakt klasse A

Nu 3.196.  (før 3.995 kr.)

Grafisk visualisering af to mellemstørrelse biler

Mellem klasse B

Nu 3.676 kr. (før 4.595 kr.)

Grafisk visualisering af store biler

Stor klasse C

4.396 kr. (før 5.495 kr.)

Grafisk visualisering af et lyn

Tillæg for E- og Hybridbiler

500 kr.

NEDSÆT RISIKO FOR RUST

Med en undervognsbehandling nedsætter du risikoen for, at din bil ruster, og dermed kan du slippe for unødvendige udgifter til udskiftning af reservedele. Du styrker også bilens bærende og sikkerhedsmæssige konstruktioner, du nedsætter støjgener i kabinen, og først og fremmest forlænger du din bils levetid.

Vi gennemgår din bil, tjekker karosseriets tilstand og kontrollerer for lakskader. Bilen bliver vasket, renset og lakbeskyttet, alle hulrum og reservedele i undervognen bliver beskyttet med slidstærke rustbeskyttelsesprodukter, og vi vasker din bil både indvendig og udvendig, inden du henter den igen.

 

Mere om undervognsbehandling

BESTIL TID

Uanset om du kører i en ny bil, eller om din bil har nogle år på bagen, anbefaler vi, at du får den undervognsbehandlet med jævne mellemrum. Intervallet afhænger af, hvilken bil du har, og hvordan dit kørselsmønster er. Kontakt meget gerne vores værksted for at høre mere om, hvad vi anbefaler til din bil.

 

Book værkstedstidKontakt værksted