Kørende Mazda MX-30

 

Tilbuddet gælder fra d. 1/9-31/12 2023. Vist med ekstraudstyr. Se vilkår på Mazda.dk. Forbrug: 19 kWh/100 km. Rækkevidde: 200 km. Opladningstid under optimale ladeforhold ved normalopladning (AC) 20-80%: 1 time og 50 minutter ved ladeeffekt på 11 kW. Hurtigopladning (DC), 20-80%: 26 minutter ved max ladeeffekt på 50 kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr.

Elektrisk Mazda MX-30 til kampagnepris

 

Er du på udkig efter en elbil, der kan løse dine daglige behov? Skal prisen være fornuftig, samtidig med at du sidder bag rattet med en fornemmelse af luksus?  Så er den elektriske Mazda MX-30, en bil, du skal se nærmere på. Og gør det inden 31.12.23, for du sparer 50.000,-i kampagneperioden, hvor Mazda MX-30 kan blive din fra 213.080,-.

Klassisk og moderne

Klassisk og moderne

Som et af de klassiske bilmærker, føler du måske allerede, du kender Mazda. Kvalitet, robusthed, lækkert design og lang holdbarhed er nogle af kendetegn, mange forbinder med Mazda, og det har ikke ændret sig med de elektriske Mazda'er.

Kabinen i Mazda MX-30

Mazda MX-30 er et designmæssigt mesterstykke med rene linjer og minimalistiske kurver. Der er høj komfort på alle sæder, og der er friske og smarte detaljer i massevis både udvendig og indvendig.

Luksusfornemmelse til hverdagen

Luksusfornemmelse til hverdagen

Den rummelige kabine er skabt i lækre materialer, der lader komfort og luksusfornemmelse brede sig fra førersædet til bagagerummet.

De unikke køreegenskaber er grundlagt på hurtig og reaktionsstærk styring og en vægtfordeling, der sikrer optimalt vejgreb og imponerende komfort.

 

Batteriet er konstrueret til at gøre MX-30 til den perfekte hverdagsbil, og opladningstiden er forbedret, så Mazda MX-30 er som skabt til din aktive hverdag med mange gøremål.

 

Se prislisteFind forhandler