5 vinterdæk på regnvåd vej

VINTEREN KOMMER

Kampagne: SPAR 25% PÅ VINTERDÆK

Når vi skifter fra sommertid til vintertid, er det også tid til at skifte fra sommerdæk til vinterdæk. For det er blevet den årstid, hvor sandaler skiftes til skistøvler og strandtur erstattes af kælketur. Fra den 15. oktober og resten af året får du særtilbud på vinterdæk fra Bridgestone hos Terminalen. Du sparer 25% på et sæt vinterdæk, som vi naturligvis både afbalancerer og monterer for dig. Du kan allerede booke din tid til hjulskift nu, så du er sikker på at få vinterhjul på bilen, inden vejret bliver udfordrende.
Vinterdæk stablet på paller

Tommelfingerreglen er, at du skal skifte til vinterhjul, når temperaturen rammer 7 grader. På dette tidspunkt bliver dit vejgreb betydeligt bedre med vinterdæk, der både er designet til vintervejret når det kommer til dækmønster og de materialer, dækket er lavet af.

Hvis du allerede har vinterdæk, så husk at tjekke mønsterdybden på slidindikatoren, som sidder i bunden af mønsteret. Loven kræver en mønsterdybde på mindst 1,6 mm., dog anbefaler vi, at mønsterdybden aldrig kommer under 3 mm.

Hos Terminalen sørger vi altid for, at dit dæk- og hjulskifte sker med største præcision og omhyggelighed. Vi sørger for, at bilen bliver løftet korrekt, hjulene monteres korrekt, og at alt er perfekt afbalanceret.

Med 25% rabat på dæk fra Bridgestone kan du skifte alle dine dæk til en pris, der starter ved kr. 4.280,-. Eksempelvis koster det kr. 4.280,- (inkl. afbalancering, montering og moms) for et sæt Blizzak LM005 175/65x14 82T til Hyundai i10. Normalprisen er kr. 5.440,-.

Tilbuddet gælder kun vinterdæk og kun frem til 31.12.2023.

Kontakt Terminalen, så hjælper vi gerne med at finde den rigtige løsning til dig.

 

BOOK TID TIL HJULSKIFTFIND FORHANDLER

5 gode grunde til, at du skal købe nye vinterdæk

 

    1: Loven kræver en mønsterdybde på minimum 1,6 mm. Dog anbefaler vi altid, at mønsterdybden på dine vinterdæk ikke kommer under 3 mm. Du kan kontrollere dybden ved at se på slidindikatoren, som sidder i bunden af mønsteret.
    2: Vinterdæk har en anden type gummiblanding og mønster, der er designet specielt til vintervejr.
    3: Optimalt vejgreb og trækkraft: Lamellerne bibeholder vejgrebet på glatte overflader mens gummiet forbliver fleksibelt ved lave temperaturer.
    4: Reduceret risiko for akvaplaning: Effektiv bortledning af vand/slud ved hjælp af større og dybere riller i mønsteret.
    5: Højere sikkerhed på alle typer af vinterveje: Kombination af materialer og mønsterdesign forbedrer sikkerhed på alle underlag (sne, slud, is og kold/tør vej).