Hyundai SANTA FE

Ny Hyundai SANTA FE

Forventes lanceret i Danmark i 2024

NYT YDRE. STØRRE INDRE.

Den femte generation af Hyundai SANTA FE får helt nyt design. Og så vokser den allerede store og luksuriøse 7-personers SUV – både i højden og når det kommer til akselafstanden. Det resulterer i en øget loftshøjde og endnu mere benplads på alle sæderækker.

TIL DET ROBUSTE OG DET RUMMELIGE LIV

Det muskuløse udtryk og den rummelige kabine gør den nye Hyundai SANTA FE til den perfekte SUV til hverdag og til eventyr.

Et tydeligt formsprog

Et tydeligt formsprog

For- og baglygter har form som et H for Hyundai, og sammen med de markante linjer og detaljer indikerer det udvendige design vilje og karakter.

Tag nemt styringen

Tag nemt styringen

Komfort er et spørgsmål om individuel tilpasning. Og sikkerhed er altafgørende. Det ved Hyundai SANTA FE. Derfor er der nem adgang til at betjene diverse funktioner, og via den store integrerede panoramaskærm får du overblik over din kørsel.

Op til 7 sæder

Op til 7 sæder

Den lange akselafstand på 2.815 mm gør, at benpladsen på anden sæderække øges med 20 mm til 1.055 mm, og benpladsen på tredje sæderække øges med 15 mm til 761 mm. Ligeledes øges hovedpladsen på tredje sæderække med 69 mm og siddehøjden med 30 mm.

Skal vi holde dig opdateret?

Vil du være blandt de første til at høre nyt, når vi præsenterer nye biler, så skriv dig op til vores nyhedsbrev.