Hvid Mazda MX-5

Den populære Mazda MX-5 med nyt modelsortiment

Mazda MX-5 er verdens mest solgte åbne sportsvogn til to personer nogensinde, hvilket vi hos Terminalen godt kan forstå. Med nyt modelsortiment kan du blive godt kørende med luft om ørene, når forårsvarmen nærmer sig.

Lige fra første generation af Mazda MX-5, der blev lanceret i 1989, har modellen budt på sublim køreglæde og et lækkert kompakt design. Derudover har MX-5 altid været prismæssigt acceptabel for en stor kundegruppe i modsætning til mange andre sportsvogne.

Det samme er gældende for den 4. generation af MX-5 med nyt modelprogram, der stadig har til formål at give mest mulig køreglæde for pengene.

Vælg mellem flere modeller - priserne starter ved 280.000. kr.

MX-5 Roadster 1.5 fås til priser fra 280.000 kr.

1.5 modellen byder på en omdrejningsvillig 1.5-liters motor med 132 hestekræfter og en meget nøjagtig manuel 6-trins gearkasse.

MX-5 Roadster 2.0 fås til priser fra 345.000 kr.

2.0 modellen byder på en stærknog omdrejningsvillig 2.0-liters motor med 184 hestekræfter og en meget nøjagtig manuel 6-trins gearkasse.

Til begge varianter er det muligt at få dem leveret som Retractable Fastback med elektronisk foldetag, der gør det let og hurtigt at få vind i året på landevejene. Retractable Fastback kan tilkøbes for en merpris på 40.000. kr.

Mod en merpris på 30.000 kr. kan man til MX-5 1.5 modellen vælge en Edition-pakke som blandt andet indeholder sensor til registrering af lys og regn, indtræk i læder og automatisk klimaanlæg. I MX-5 2.0 fungerer denne pakke som standardudstyr sammen med lækre 17” aluminiumsfælge og et LSD.

For 35.000 kr. kan der opgraderes med en Sports-pakke bestående af blandt andet:
Bilstein-undervogn, Recaro-sæder, adaptive LED-forlygter og et BOSE audiosystem med hele 9 højttalere. Trådløst Apple CarPlay er desuden standard i alle varianter.

To eksklusive specialmodeller

Udover det normale modelprogram har vi desuden to helt nye specialmodeller til jer. De er baserede på roadster-udgaven af MX-5 med 2.0-liters motor.
MX-5 Seiza
Denne lækre model er udstyret med hvide lædersæder, rød kaleche i stof og 17” BBS aluminiumsfælge. Vi tilbyder hele 5 forskellige farver af bilen, så det er muligt at vælge lige den, der passer bedst til dig. Derudover indeholder modellen smart udstyr som nøglefri adgang, adaptive LED-forlygter, BOSE audiosystem med 9 højttalere og en udvidet sikkerhedspakke. Prisen for MX-5 Seiza er 395.000 kr. inkl. levering.

MX-5 100th Anniversary Edition

Denne smarte bil er noget særligt, idet den er med til at markere Mazdas 100 års jubilæum, hvilket også er derfor den kun findes i én enkelt variant. Modellen har hvid metallic lak på ydersiden og en flot rød kaleche. Indvendigt byder designet på sæder i rødt læder, med et jubilæumslogo indgraveret i sædernes hovedstøtter. Derudover er bilen udstyret på samme måde som MX-5 Seiza dog med mange små detaljer, som differentierer den fra andre modeller. MX-5 100th Anniversary Edition koster 415.000 kr.