Mazda MX-30 R-EV parkeret i indkørsel

MAZDA MX-30 R-EV

NY JAPANSK SUV ER PÅ VEJ

Den ligner elbilen Mazda MX-30, men adskiller sig på et væsentligt punkt. Nemlig rækkevidde. Med den nye model fra Mazda får du både en elmotor og benzinmotor, som giver dig en endnu længere rækkevidde end den fuldt elektriske udgave. Den nye SUV lander hos os i løbet af 2023.

Længere rækkevidde på el

Motoren i Mazda MX-30 R-EV

Du er sikret en uafbrudt og fantastisk køreoplevelse på el, uanset hvor du skal hen. Mazda har nemlig genintroduceret deres unikke, lette rotationsmotor, der fungerer som generator og oplader batterierne.

Det betyder, at benzinmotoren ikke driver hjulene direkte, som du kender det fra andre typer af PHEV – plug-in hybrid electic vechicle. I stedet oplader motoren batterierne, inden strømmen er opbrugt.

Med Mazda MX-30 R-EV har du derfor mulighed for at opnå en rækkevidde på helt op til 680 km.*   

Japansk design og udstyr i særklasse

Familie omkring deres Mazda MX-30 R-EV

Mazda MX-30 R-EV kommer i fem modelvarianter, der alle har et unikt design og imødekommer den moderne bilists behov.

Som noget helt særligt er MX-30 R-EV designet med freestyle-døre, der giver en større fleksibilitet og sikkerhed i bilen. Derudover byder hver model på forskellige designdetaljer og sikkerheds- og underholdningsfunktioner.

Udforsk de forskellige modelvarianter nedenfor, inklusiv en eksklusive ”Edition R”, der fejrer, at Mazdas rotationsmotor er tilbage.

Udforsk modellerne

Edition R

Edition R

Edition R er eksklusiv for MX-R-EV og fejrer tilbagekomsten af Mazdas legendariske rotationsmotor med slående designelementer.

Pris fra 364.979 kr.

Makoto

Makoto

Makoto-udgaven har et ”Modern Confidence” kabinedesign med opvarmede forsæder i kunstlæder sammen med et opvarmet rat og mulighed for et el-soltag.

Pris fra 313.480 kr.

Advantage

Advantage

Bliv revet med af de fascinerende kabinekoncept ”Industrial Vintage” med opvarmede forsæder og et adaptivt LED-forlygtesystem samt tonede bagerste sideruder og bagruder.

Pris fra 305.981 kr.

Exclusive-Line

Exclusive-Line

Exclusive-Line byder på ekstra komfort i kabinen med opvarmede forsæder og et elbetjent førersæde sammen med bekvemmeligheden ved nøglefri adgang.

Pris fra 292.479 kr.

Prime-Line

Prime-Line

Nyd de dynamiske køreegenskaber med 18” sølvfarvede alufælge, innovative LED-forlygter og avanceret i-Actisense-sikkerhed inklusive Smart Brake Support (SBS) med Turn-Across Traffic.

Pris fra 279.980 kr.

Skal vi holde dig opdateret?

Vil du være blandt de første til at høre, når den nye MX-30 R-EV lander hos Terminalen? Så tilmeld dig vores nyhedsmail lige her:

*Pris fra 279.980 kr. Gælder Mazda MX-30 R-EV Prime-Line, e-SKYACTIV R-EV 170 hk automatgear. Brændstoføkonomi ved blandet kørsel 100 km/l, CO2-emission 21 g/km, 17,5 kWh/100 km. Elektrisk rækkevidde op til 85 km ved blandet kørsel. Elektrisk rækkevidde op til 110 km ved bykørsel. AC-opladning (11 kW) fra 20%-80% på ca. 50 min. DC-opladning (maks. 36 kW) fra 20%-80% på ca. 25 min. Forbrug, opladning og rækkevidde er afhængig af bl.a. batteristørrelse og tilstand, kørestil, vejrforhold og udstyr. Priserne er inkl. mobilitetsservice og leveringsomkostninger på 4280 kr. Se vilkår mv. på mazda.dk. Den viste model kan være vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.