7111211 TERM DK Mazda Marts Newsletter 700X350

Mazda CX-5

Hvorfor drømme, når du kan privatlease

Privatleasing er den trygge og enkle vej til en ny bil – og den oplagte mulighed til dig, som dagdrømmer om en klassisk SUV, men ikke vil bekymre dig om værditab og varierende renter.

Vælg din favorit blandt CX-5’erne

Lige nu kan du prøve en Mazda CX-5 for kun 5000 kr. i udbetaling, når du vælger at privatlease bilen i 12 måneder. Den perfekte løsning til dig, der vil prøve en ny model spækket med teknologi, sikkerhed og udstyr, men ønsker økonomisk sikkerhed.

Du kan frit vælge mellem Sense, Sky, Newground, Homura, Cosmo, Cosmo med Luxury Pack – alle sammen fantastiske modeller og vi hjælper dig naturligvis med at vælge lige præcis den model, der matcher dit behov. Kontakt os i dag eller kig forbi Terminalen Taastrup eller Terminalen Odense.

 

Kontakt os

Masser af køreglæde for fast lav pris

Du er garanteret budgetsikkerhed, da den månedlige ydelse er den samme måned for måned og du kan allerede skifte til en ny model om 12 måneder.

Dine fordele, når du vælger privatleasing:

  • Alle omkostninger er samlet på én faktura
  • Service og vedligeholdelse indgår i den månedlige ydelse
  • Bilen har fabriksgaranti i hele perioden
  • Mazda mobilitetsservice er inkluderet i prisen

Med en CX-5 fra Mazda får du en SUV-oplevelse, der er svær at slå. Så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtig model til dig. Eller kig forbi Terminalen Taastrup eller Terminalen Odense.

 

Kontakt os

 

Tilbuddet på privatleasing af CX-5 gælder til og med 31. marts 2023.

Privatleasing Mazda CX-5 Homura 2.0 165 hk automatgear. Førstegangsydelse 5.000 kr. Gælder til den 31/3 eller så længe lager haves. Månedlig ydelse 5.795 kr. Min.pris i bindingsperioden 12 mdr.: 74.540 kr. 15.000 km/år. Inkl. metallak, service og vejhjælp. Ekskl. CO2-ejerafgift, forsikring og dæk. Brændstoføkonomi 13,7 km/l. CO2-emission 166 g/km. Energiklasse B. Privatleasing via NF Fleet. Se vilkår mv. på mazda.dk.