Hyundai-ejer ved siden af sin Hyundai KONA

HYUNDAI KONA

Premiere 2. september 2023

OPLEV DEN NYE KONA

Den 2. og 3. september 2023 holder vi premiereweekend på Hyundai KONA, benzin-varianten, hvor du kan opleve den helt nye og moderne SUV. Der vil være mulighed for prøveture og deltagelse i konkurrencen om 5 billetter til LEGOLAND Billund.

Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark. Du deltager i konkurrencen ved at prøve en Hyundai KONA senest d. 30. september 2023. Deltagelse kræver kørekort. Præmie: 20 x 5 stk. éndagsbilletter til LEGOLAND (værdi 2.495 kr.). Vinderne udtrækkes tilfældigt, og præmien, som ikke kan ombyttes til kontanter, fremsendes pr. mail. den 6. oktober 2023. Billetterne er gyldige t.o.m. 31. december 2023. Hører vi ikke tilbage fra en vinder inden for 48 timer, forbeholder vi os retten til at trække en ny. Medarbejdere hos Nic. Christiansen Gruppen og Hyundai-forhandlere kan ikke deltage.

FYLDT MED MULIGHEDER

Den nye Hyundai KONA er både større, modigere og mere moderne. Kørekomforten er helt i top, kabinen er større og så er den fyldt med banebrydende teknologi, så du nærmest ikke vil forlade SUV’en igen. Og som altid er der 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.  

Intelligent teknologi

Intelligent teknologi

KONA er udstyret med smarte funktioner og intelligent teknologi, så køreturene bliver trygge og sikre for dig og dine passagerer. KONA er kompatibel med både Apple CarPlay™ og Android Auto™.

Rummelig kabine

Rummelig kabine

Den nye KONA er blevet både bredere og længere, så nu er der endnu mere plads på bagsæderne til både ben og skuldre. Samtidig vil du opleve at have masser af opbevaringsplads.

Smarte muligheder

Smarte muligheder

Du har mulighed for at designe din bil ud fra et imponerende udvalg af teknologier. Det kan være i form af trådløs betjening med din smartphone eller trådløs opladning i bilen fra midterkonsollen.

OPLEV HYUNDAI KONA HOS OS

2. september 2023: kl. 11.00-15.00 3. september 2023: kl. 11.00-16.00