Fronten af Hyundai IONIQ 5

HYUNDAI IONIQ 5

Elektrisk fremdrift, når det er bedst

Hurtig levering af Hyundai IONIQ 5

Der er gode nyheder til dig, der drømmer om en Hyundai IONIQ 5. Bilen, der blev kåret til Årets Bil i Verden 2022 er nemlig til hurtig levering hos Terminalen. De seneste års bøvlede forsyningskæder og mangel på komponenter er heldigvis et overstået kapitel, så IONIQ 5 kan nu leveres kort tid efter bestilling.
Siden af Hyundai IONIQ 5
Start/stop-knap i Hyundai IONIQ 5

Hyundais banebrydende elbil

 

Hvis du besøger Terminalen, kan du prøvekøre den banebrydende elbil, der med sit opsigtsvækkende design, sine innovative teknologier og unikke detaljer, sætter helt nye standarder i branchen.

Opladning og rækkevidde i top

Opladning og rækkevidde i top

Med hurtig opladning og lang rækkevidde er IONIQ 5 også et godt valg for dig, der til tider har travlt og skal køre langt. Hvis du vælger 4WD kommer du fra 0-100 km/t på bare 5,2 sekund. Det behøver ikke tage mere end 18 minutter at lade bilen op til 80%, og når den er fuldt opladet, kan du køre op til 507 kilometer, hvis du vælger det store 77,4 kWh-batteri. Hvis det ikke er helt nok, kan du tilføje 100 kilometer med en ekstra opladning på ned til 5 minutter. (Kræver 350 kW-ladestander og er afhængig af ladetilstand, udendørstemperatur m.m.).

Effektiv og sikker

Effektiv og sikker

Motoren er effektiv og stærk, og ikke nok med at der er masser af plads i selve bilen, må den med 77,4 kWh-batteriet også trække op til 1.600 kg. på trækkrogen (For batteriet med 58 kWh, må den trække 750 kg).

Sikkerhedsudstyret er i en klasse for sig, for IONIQ 5 er ikke bare bygget til at se lækker ud og være lækker at køre i. Den er også bygget til at give dig den optimale sikkerhed.

Book din prøvetur her

Kom ind til Terminalen og oplev IONIQ 5, som vi selvfølgelig også giver dig mulighed for at køre en prøvetur i. Du kan bestille tid til en prøvekørsel på forhånd, så du kan mærke, om den stilfulde oplevelse med masser af køreglæde gør dine drømme til virkelighed.