3100X1330px Topimage

HYUNDAI IONIQ 5

Fra kr. 354.995, -

Hyundais elbil er landet hos Terminalen

Bilen er landet i Terminalens showroom, så skynd dig at booke en prøvekørsel! Nu kan du endelig prøvekøre den nye Hyundai IONIQ 5 hos os. Bilen er designet til fremtiden, så fremtidens mobilitet er ikke længere noget vi venter på, men en realitet. Det splinternye opsigtsvækkende design, banebrydende teknologier og unikke detaljer, sætter helt nye standarder i branchen og er skabt til at tage skridtet videre.

Lynopladning

Kør 481 km på en enkelt opladning

IONIQ 5 har en lang rækkevidde og får dig langt omkring uden bekymringer. Bilens store batteri har høj kapacitet – op til hele 72.6 kWt. Derfor sikrer du, en lang rækkevidde på op til 481 km på KUN én opladning, der gør bilen egnet til lange ture.

Oplad bilen på 18 minutter

Bilen er udstyret med et batteri på 800 volt

På ca. 18 minutter, lader IONIQ 5 op til 80%! Du kan oplade 100 km ekstra på kun ca. 5 minutter, her kan andre elbiler være med. 

Usædvanlige kræfter

Træk op til 1.600 kg!

Om det er store haveprojekter eller om du bare skal flytte noget tungt, så er det ingen problem for IONIQ 5! Den er ladet med ekstraordinære kræfter. Varianten med den store bilpakke må trække op til 1.600 kg!

Fremtidens nye elbil er landet hos Terminalen

Fremtidens nye elbil er landet hos Terminalen

Bilen er landet i Terminalens showroom, så skynd dig at booke en prøvekørsel!
Nu kan du endelig prøvekøre den nye Hyundai IONIQ 5 hos os. Bilen er designet til fremtiden, så fremtidens mobilitet er ikke længere noget vi venter på, men en realitet. Det splinternye opsigtsvækkende design, banebrydende teknologier og unikke detaljer, sætter helt nye standarder i branchen og er skabt til at tage skridtet videre. 

Book prøvetur
Kom ud og prøvekør en Hyundai IONIQ 5

Kom ud og prøvekør en Hyundai IONIQ 5

Kom og prøv fremtidens bil og find ud af, hvor dejlig en bil, det egentlig er. Det er en stor oplevelse, og så kan man bedre beslutte sig for, om det er den helt rigtige bil. Hyundai IONIQ 5 må på mange måder siges at være en drømmebil for de fleste. Man bør mindst en gang i sit liv prøve at køre en, for kun på den måde kan man helt og aldeles afgøre, om det er den bil, man går og drømmer om.

Hyundai IONIQ 5 kører godt på vejene, og man får en anderledes stilfuld køreoplevelse, end man gør med mange andre biler. Man skal selvfølgelig ud at prøve det af, før man kan vide, hvordan det er at køre i en – du vil højst sandsynligt blive begejstret.

Book prøvetur

Book din prøvetur her