Honda CR V Topbanner

HONDA

CR-V Plug-in hybrid

Oplev den nye CR-V, indefra og ud

Hondas første plug-in hybrid SUV er på vej – med luksuriøst interiør, mere rummelighed og sikkerheden i top. Pris, specifikationer og lanceringsdato kommer snart. Vær den første, der får det at vide og tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden.
Luksuriøst interiør og mere rummelig

Luksuriøst interiør og mere rummelig

Honda CR-V kommer med luksuriøs polstring, panoramatag, opvarmede og ventilerede sæder, et førsteklasses lydanlæg, Honda Connect 9” infotainment system og head-up display. Den nye SUV er mere rummelig end den forrige model og du får derfor meget mere benplads bagi og 18 % mere bagagekapacitet. Og så er det muligt at trække op til 1500 kg med et anhængertræk.

Øjeblikkelig elektrisk acceleration

Øjeblikkelig elektrisk acceleration

Den nye Honda CR-V demonstrerer dynamisk køreglæde med øjeblik acceleration, som bliver drevet af 184 hk elektrisk motoreffekt. Som plug-in-hybrid kan den nye SUV køre op til 82 km i elektrisk tilstand og du kan derfor køre mange hverdagsafstande på eldrift alene. Honda CR-V oplader på kun 2,5 timer fra 0 til 100 %, hvis batteritemperaturen er på 25 grader.

360 graders sikkerhed med Honda SENSING

360 graders sikkerhed med Honda SENSING

Honda CR-V er den første model i Europa med Honda SENSING 360, som er et helt nyt sikkerheds- og førerassistentsystem. Honda SENSING 360 består af nye funktioner som kollisionsbegrænsende bremsesystem, selvkørende funktioner, udvidet vognbaneassistent ved overhaling og flere avancerede sikkerhedsfunktioner, der har til formål at hjælpe dig under kørslen.

Vær den første, der får det at vide

Indtast dine oplysninger for at være den første til at få mere at vide om den nye Honda CR-V's funktioner, priser og lanceringsdatoer.

* Den viste bil er en prototype. Visse funktioner, farver, materialer, tilbehør og specifikationer kan variere på bilen, der kommer til Danmark. Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.