Friske forårstilbud fra Terminalen!

Friske forårstilbud fra Terminalen!

Foråret står for døren, så vi, hos Terminalen, har samlet en række friske forårstilbud til dig, så du kan køre foråret i møde – trygt og sikkert!
Terminalen Serviceaftale - til dig der hader uforudsete udgifter

Med en Terminalen Serviceaftale kender du altid udgifterne til service på din bil. Hos os har du nemlig 100% budgetsikkerhed, fordi du kun betaler et fast månedligt beløb og altid kan få foretaget service på din bil - uden ekstra betaling.

Læs mere

Spar min. 25% på Bridgestone sommerdæk!

Spar min. 25% på Bridgestone sommerdæk!

Det er ikke uden grund, at hver femte bil på vejen kører på dæk fra Bridgestone. De er kendt for deres gode vejgreb og høje kvalitet. Lige nu sparer du mindst 25% på de eftertragtede Bridgestone-dæk hos Terminalen. Tilbuddet gælder til og med den 30. juni 2021, eller så længe lager haves - så skynd dig at slå til nu!

Book her
8 grader = tid til sommerdæk

8 grader = tid til sommerdæk

8 varmegrader betyder, at det er tid til at skifte fra vinterdæk til sommerdæk. Mange kan have svært ved at gennemskue vigtigheden i at skifte fra vinterdæk til sommerdæk, men der er altså god grund til at få det gjort! Din bils køregenskaber er langt bedre på sommerdæk, dine sommerdæk slides mindre end dine vinterdæk og så har dine sommerdæk mindre bremselængde end vinterdæk på tør vej. Book dit næste dækskifte nu - dine vinterdæk vil takke dig!

Book her
Forårsklargøring – din bil vil takke dig

Forårsklargøring – din bil vil takke dig

Vinteren er hård ved bilen. Det er derfor en god idé – og ikke mindst en god investering – at få bilen gjort forårsklar hos et professionelt bilplejecenter. Det vil nemlig kunne gøre, at din bil vil holde sig flot længere, at gensalgsværdien er større, og at bilen undgår rust. Hos Terminalen kan du lige nu få en komplet klargøring med professionel lakforsegling fra kun kr. 2990,-

Book her
Komplet rustbeskyttelse og undervognsbehandling af din bil

Komplet rustbeskyttelse og undervognsbehandling af din bil

Det fugtige, danske klima kan være hårdt for din bil! Du risikerer store rustangreb, og derfor tilbyder Terminalen en komplet SUVO rustbeskyttelse og undervognsbehandling af din bil til Danmarks billigste pris - vi garanterer nemlig prismatch! Så kan du nyde det danske forår helt uden bekymringer.

Book her
Vi matcher altid prisen!
Vidste du, at Terminalen har prismatch på alt service- og reparationsarbejde?