Vi har stadig åbent – med forbehold

Vi har stadig åbent – med forbehold

Vores værksteder holder fysisk åbent som normalt, og vores salgsafdelinger sidder klar på telefonen.

Frem mod d. 7. feb. 2021 holder vores salgsafdelinger lukket for fysiske besøg. Vi vil dog stadig være tilgængelige på telefon, og laver gerne digitale fremvisninger og handler. Det vil fortsat være muligt at afhente biler, der er betalt inden afhentning. Det vil ikke være tilladt at betale ved selve afhentningen.

 

KÆRE ERHVERVSKUNDE

Ingen restriktioner er gældende, og vi holder derfor åbent, som vi plejer. Dog er tidsbestilling nødvendigt før besøg i forretningen.

 

KÆRE PRIVATKUNDE

Værkstedet er åbent som normalt og vi er klar til at servicere din bil under trygge forhold, så du fortsat kan være godt kørende. Vi har som altid prismatch - Læs mere her. Ønsker du fleksible løsninger, såsom udlevering af bil og nøgler uden fysisk kontakt bedes du blot give os besked herom, så vi kan aftale nærmere.

Salgsafdeling - vores salgsafdeling er desværre nødsaget til at holde lukket, men vi er klar på telefonerne inden for normal åbningstid og tilbyder både online køb og salg samt virtuel rådgivning og videofremvisning af biler.

Prøvekørsel er igen muligt – Hvis du går med en drøm i maven om en helt bestemt bil, som du overvejer at købe, kan vi ved aftale på mail eller telefon tilbyde dig en prøvekørsel i din drømmebil. Tidspunkt og sted for prøvekørsel aftales ved at kontakte din Terminalen. Vi sørger selvfølgelig for sikkerhed i form af afspritning før og efter din prøvekørsel.

 

Find forhandler

Sådan håndterer vi din bil ved service-/værksteds besøg.

Sådan håndterer vi din bil ved service-/værksteds besøg.

Vi tager vore kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget seriøst. For at minimere en eventuel smitte risiko, er alle medarbejdere instrueret i at bruge handsker i al håndtering af kundebiler. Ligeledes aftørres rat, gearknop og håndtag efter endt service.

Vi tilbyder dig naturligvis fri afbenyttelse af sprit - eller håndvask – i alle afdelinger. Ligeledes følger vi Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte.

Sådan håndterer vi vore demo/udlejningsbiler, inden du skal ud at køre.

Sådan håndterer vi vore demo/udlejningsbiler, inden du skal ud at køre.

Vi tager vores kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget seriøst. For at minimere en eventuel smitte risiko, tilbyder vi dig selvfølgelig fri afbenyttelse af sprit - eller håndvask – i alle afdelinger.

Vi aftørrer rat, gearvælger og dørhåndtag, inden bilen udleveres til dig. Ligeledes følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte.

Nyt tiltag

Hos Terminalen ønsker vi at opretholde vores aktivitetsniveau, en tryg arbejdsplads for vores medarbejdere og en tryg kontakt med vores kunder. Derfor har vi iværksat nogle tiltag, der tilgodeser alles sikkerhed.

Læs mere om de nye tiltag som bl.a. nøgleboks og hente-bringe-service nedenfor.

 

Find forhandler