Fronten og siden af BYD Seal

BYD SEAL

Eksklusiv og sporty sedan

Nu kan du opleve BYD SEAL. Den er anmelderrost, sporty, har lang rækkevidde og kort ladetid. Pris fra 349.995 kr.

Op til 570 km*

Rækkevidde (WLTP)

33 min.

Ladetid 30-80% med hurtiglader (150 kW)

3,8 sek. (firehjulstræk)

Acceleration (0-100 km/t)

*Den elektriske rækkevidde bliver påvirket af kørestil, bilens hastighed, køreomgivelser, temperatur og andre faktorer. Det betyder, at de faktiske tal kan afvige lidt fra testtallene. Derudover kan brugen af bilens komfortsystemer som fx aircondition eller sædevarme også påvirke de faktiske tal.

Highlights

Sporty design

Sporty design

Aerodynamiske BYD SEAL er designet med skjulte håndtag, der flugter med døren under kørsel og mindsker luftmodstanden og det samlede energiforbrug. Modellen fås med både baghjuls- og firehjulstræk.

Eksklusiv komfort

Eksklusiv komfort

Sæderne i BYD SEAL er betrukket med læder. Forrest er de med både varme og køling og kan justeres elektrisk i otte retninger, så alle uanset højde og drøjde kan få den perfekte kørestilling.

Lyden af luksus

Lyden af luksus

Danske Dynaudio leverer lydoplevelsen i BYD SEAL med 12 højttalere og lyd i absolut topkvalitet, som styres fra den 15,6” roterbare touchskærm (med stemmekontrol).

Kunne du tænke dig at prøvekøre en BYD SEAL?

Så udfyld formularen herunder og oplev en sporty sedan i særklasse. Den indsendte formular er kun en forespørgsel og vores forhandlere vender retur med en bekræftelse på bookingen.